Boala extrem de rara! O fetita doarme zile in sir fara sa se poata trezi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 16:20

Caz unic in tara! O fetita de 13 ani din Galati sufera de o boala rara care o face sa doarma chiar si 5 zile in sir fara ca cineva sa o poata trezi.

Adolescenta ar putea fi vindecata la o clinica din Italia, dar parintii nu isi permit sa plateasca tratamentul.

Povestea Cristianei Paraschiv a inceput in urma cu un an. Intr-o zi micuta s-a culcat si s-a trezit abia dupa 3 zile. Atunci, parintii au alergat intr-un suflet cu ea la spital. Au aflat ca sufera de  hipersomnie. De atunci a inceput cosmarul!

Parintii spun ca odata ce pune capul de perna, Cristiana adoarme atat de adanc, incat nimeni nu o mai poate trezi. 


Cristiana a facut ultima criza la mijlocul saptamanii trecute. S-a culcat vineri seara si s-a trezit abia luni dimineata.

Parintii au dus-o pe fetita la mai multe clinici din tara, dar nu s-a gasit niciun tratament care sa o tina treaza. Desi doarme zile in sir, fetita spune ca nu viseaza nimic.

Salvarea si sansa la o viata normala pentru Cristiana pare sa vina de la un spital din Roma.
Ar fi putut sa plece chiar deja acolo, dar parintii au reprogramat totul pentru luna mai. Spun ca nu au bani nici de transport, nici de tratament.

In total, spitalizarea, tratamentul si drumul pana la clinica costa peste 10 000 de euro. In tara medicii ridica neputinciosi din umeri si spun ca au de-a face cu o afectiune foarte rara, pe care nu stiu cum sa o trateze.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.