Boala l-a invins! Serban Ionescu s-a stins dupa o lunga suferinta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:39

Zi neagra pentru lumea teatrului si a filmului romanesc. Dupa o lunga suferinta actorul Serban Ionescu a pierdut lupta cu boala cumplita care l-a macinat in ultimul an.

El a murit aseara la Spitalul Floreasca, la varsta de 62 de ani. Trupul neinsufletit al actorului se afla in acest moment la morga spitalului Floreasca.

Sunt speculatii ca, de aici, trupul va fi depus la Teatrul National Bucuresti, locul unde actorul a si activat in ultima perioada. Insa, pentru ca trupul lui sa fie depus acolo, este nevoie de aprobarea sotiei lui, Magda Catone.

Actrita a ajuns la spital.
A intrat initial la morga, pentru a vedea trupul. Ulterior s-a dus in apropiere, la o firma de pompe funebre si, ceva mai tarziu, a intrat si in incinta spitalului, probabil pentru a finaliza toata documentatia necesara externarii trupului artistului.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.