Boala psihică de care ar suferi Mirel Dragomir, criminalul Andreei! Psihoterapeut: "A întins-o pe pat și a plecat!"

Author: Diana Tilă

Mirel Dragomir și Andreea Mihaela Morega

Sursa: Facebook Mirel Dragomir / Andreea Mihaela Morega

Cu ce probleme s-ar confrunta Mirel Dragomir? Un psihoterapeut a vorbit despre criminalul Andreei Morega.

Într-un exces de furie, Mirel Dragomir a ucis-o pe Andreea, iubita lui, după ce aceasta ar fi vrut să se despartă de el. Băiatul nu a putut accepta decizia studentei la Medicină și a hotărât să o ucidă. Un cunoscut psihoterapeut a vorbit despre problemele psihice pe care le-ar avea Mirel.

Mirel Dragomir și Andreea Mihaela Morega
[Sursa: Facebook Mirel Dragomir/ Andreea Mihaela Morega]

Citește și: Ce relație avea, de fapt, Mirel Dragomir cu Andreea Morega? Cum se comporta criminalul din Timișoara cu ea, când formau un cuplu

Boala psihică de care ar suferi Mirel Dragomir, criminalul Andreei!

Nimeni nu se aștepta ca Mirel Dragomir, tânărul educat și liniștit, să comită o crimă cu sânge rece. Studentul la Medicină și Teologie era apreciat de toți cunoscuții lui, toată lumea avea numai cuvinte de laudă la adresa lui, de aceea, nimeni nu înțelege de ce a recurs la acest gest teribil, care îi va schimba

total viața.

Mirel Dragomir, călăul Andreei Morega, urmează să fie supus unei expertize psihiatrice în București, însă, până atunci, profilul său psihologic, a fost analizat de psihoterapeutul Bianca Pescaru.

Psihoterapeutul Bianca Pescaru a precizat că numai o expertiză psihiatrică amănunțită poate pune un diagnostic exact în cazul lui Mirel Dragomir.

„Este foarte important să se facă o expertiză psihiatrică.

Există mai multe posibile explicații, mai multe posibile diagnostice psihiatrice care ar putea coincide în astfel de cazuri. Doar o expertiză psihiatrică este în măsură să pună diagnosticul exact și să evalueze într-un mod concret care dintre aceste posibile diagnostice sunt valabile pentru acest caz.

Poate fi vorba despre psihopatie, care este o trăsătură de personalitate, având drept caracteristici: lipsa empatiei, un comportament fără remușcări, lipsa controlului comportamentului, emoții copleșitoare greu de gestionat, impulsivitate, lipsa regretului că a făcut rău altora

El a comis această oribilă crimă, a întins-o pe pat și a plecat, deci lipsa regretului… Există tulburări de personalitate, tulburări de comportament…”, a spus psihoterapeutul Bianca Pescaru, conform Playtech.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste bună pentru gospodine și pensionare! Statul oferă bani pentru repartitoare. Cine va putea beneficia de un voucher de 750 de lei

Mai mult, psihoterapeutul este de părere că Mirel a mai prezentat trăsături psihopate și sociopate, dar într-un mod mai diminuat, încât nimeni nu a observat că acesta are probleme.

Citește și: Verișorul Andreei Morega a murit! De ce s-a stins din viață Eduard, la doar o zi după ce studenta ucisă de Mirel Dragomir a fost înmormântată

De asemenea, psihoterapeutul Bianca Pescaru susține că anumite evenimente din copilărie l-au afectat, de aceea ar trebui investigat mediul în care a trăit.

„Este un lucru adesea întâlnit: oameni care sunt aparent funcționali, normali, fără să aibă un diagnostic psihiatric, fără să aibă internări sau tratament prezintă trăsături psihopate și sociopate. Cu siguranță, acest fel de comportament s-a mai întâmplat până în prezent, dar într-un mod mai diminuat.

Acum, pus în fața situației în care fata se despărțea de el, văzând că are aceste tendințe agresive, în momentul acela ar fi avut un moment în care a pierdut contactul cu realitatea, reacționând la nervi, furie și gelozie extremă. Cu siguranță trebuie o expertiză psihiatrică.

Lucrurile sunt foarte complexe. Pot fi elemente din mai multe posibile afecțiuni și diagnostice psihiatrice. În general, apar lucruri care țin de genetică, disfuncționalități în chimia creierului. Este o componentă biologică foarte importantă.

Apoi, este de investigat mediul: ce s-a întâmplat pe parcursul de viață, mai ales în prima parte a copilăriei, apoi la vârsta de tânăr adult”, a mai spus psihoterapeutul, potrivit sursei citate.