Bobby Brown s-a casatorit cu Alicia Etheredge, la cateva luni dupa moartea lui Whitney Houston

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 20:40

A fost o zi dulce-amaruie pentru cantaretul Bobby Brown deoarece s-a casatorit cu logodnica lui, Alicia, intr-o ceremnie traditionala hawaiana in Honolulu.

Fiica lui, Bobbi-Kristina Brown, in varsta de 19 ani nu a participat la ceremonie deoarece e la scurt timp dupa moartea mamei sale, Whitney Houston care a si umbrit putin ziua.

Brown, in varsta de 43 de ani s- a casatorit cu Alicia Etheredge in fata familiei si a pritenilor apropiati din Hawai la nici 24 d eore de cand cantaretul a sustinut un concert in Honolulu.

Fiul in varsta de trei ani al celor doi, Cassius a dus la altar inelul si el si tatal lui au purtat costume la fel, rosii si adidas in picioare.


Ceilalti trei copii ai lui Bobby au fost prezenti la ceremonie, in afara de Bobbi Kristina, fiica pe care o are cu celebra cantareata Whitney Houston.

Brown si Etheredge au impreuna un fiu si s-au logodit in 2010, la trei ani dupa divortul cantaretului deHouston. In total el are cinci copii. Nunta vine la cateva luni dupa moartea lui Whitney Houston de aceea se explica absenta lui Bobbi-Kristina.

Brown si Houston au fost casatoriti 15 ani, in timp ce artista a fos tdependenta de cocaina si marijuana si alcool.
Alicia a purtat o rochie eleganta fara bretele, de culoare crem si cu parul lasat liber.