Bobby Paunescu s-a insurat cu frumoasa Alice Peneaca intr-un cadru de vis!  Uite cat rafinament a fost la nunta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2020, 05:30

Asa nunta selecta, rar ne este dat sa vedem! Bobby Paunescu s-a insurat pentru prima data, la 41 de ani cu frumoasa, Alice Peneaca, mai tanara decat el cu 18 ani.

Mireasa a aratat divin, iar invitatii de seama au purtat tinute exclusiviste. Intr-un cadru mirific, pe malul lacului Buftea, Bobby Paunescu s-a insurat cu manechinul Alice Peneaca.

Proaspetii insuratei au devenit sot si sotie intr-un decor de vis cu flori albe, scaune albe si o arcada, special amenajata pentru elegantul eveniment.

Ceremonia a fost oficiata de primarul din Buftea si au participat doar prietenii apropiati ai cuplului si rudele.

De la invitati, pana la tinute, de la nasi, pana la miri, totul inspira stil si rafinament.

Toti ochii au fost atintiti asupra sotiei lui Bobby Paunescu. Alice  a ales sa fie pe cat de simpla, pe atat de stilata intr-o rochie alba, creatie Ramon Filip, un brand de lux.

Modelul este acelasi pe care l-a purtat si creatoarea de moda la propria cununie civila.A

asortat rochia la o pereche de sandale negre, cu tocuri groase, cel mai probabil pentru ca ceremonia se desfasura afara, pe iarba, pe malul unui lac.
Alice nu a dorit nici sa poarte accesorii inutile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu a avut cercei, a purtat doar cateva bratari fine

la maini si inelul de logodna. A ales o oja neutra si la maini si la picioare  iar parul si l-a strans elegant intr-un coc lejer.

Modul in care isi priveste proaspatul sot si zambetul larg de fericire au facut-o sa radieze in ziua nuntii. Bobby a ales un costum de culoare inchisa la care a asortat o vesta gri si o floare alba in piept. Ceremonia a durat cateva minute, iar dupa ciocnirea paharelor de sampanie Alice si Bobby au luat fiecare invitat in parte si i-au multumit ca au reusit sa ajunga la cel mai important eveniment

din viata lor. Mai ales ca toti au  fost invitati telefonic, cu o saptamana inainte.