Bobicioiu, poza in asternuturi alaturi de o femeie misterioasa! Despre cine este vorba

Autor: Oana Picerea

Bobicioiu a postat o fotografie incredibila pe o retea de socializare, alaturi de o femeie misterioasa.

Dupa ce a avut o relatie frumoasa cu Bianca, Alexandru Bobicioiu a fost eliminat din casa ''Puterea dragostei''. Ulterior, acesta s-a intors, dar nu mai formeaza o relatie cu Bianca. 

Desi toata lumea spera sa se impace, viitorul lor impreuna este unul incert. 

Citeste si: Bobicioiu, mesaj transant dupa emisiunea de ieri: ''Cu Bianca nu am avut niciodata vreo intentie...''

Bobicioiu a postat pe o retea de socializare o fotografie cu o femeie si un barbat, in asternuturi, in Paris. Se pare, totusi, ca nu este o fotografie cu el, ci o fotografie de pe internet. 

Citeste si: Conflict de proportii intre Ricardo si Bianca! Alex Bobicioiu sare la bataie in apararea Biancai! Cine va fi ELIMINAT si cine va castigat premiul de 1.500 de euro, urmariti in gala de ASTAZI, de la 15:30, pe Kanal D

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Putem concluziona fie ca Alexandru este indragostit, fie ca este un tip foarte romantic si isi doreste sa ajunga la Paris alaturi de viitoarea lui iubita. 

Iata despre ce fotografie este vorba:

Citeste si: Bianca si Alex Bobicioiu s-au IMPACAT? Cum au fost fotografiati cei doi in avion? Cat de bine le sta impreuna

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.