Bobicioiu s-a dat singur de gol! Dovada ca este indragostit mort de Geta, sora fratilor Sterp

Autor: B.M.

Un nou episod in presupusa poveste de dragoste dintre Alexandru Bobicioiu si Geta, sora fratilor Sterp.

Zvonurile potrivit carora acesta ar fi topit dupa Geta au inceput dupa ce concurentul a parasit casa "Puterea Dragostei".

Bobicioiu a inceput sa petreaca extrem de mult timp acasa la familia Sterp, iar motivul ar fi tocmai acesta: e indragostit lulea de Geta.

Ulterior, zvonurile au fost alimentate de o fotografie in care apare impreuna cu Geta: "Un zâmbet minunat, un caracter frumos, suflet bun, super bucătăreasă, o persoană foarte dragă mie.

Te pup si te îmbrățișez!🤗😘", a scris Bobicioiu in descrierea imaginii.

Acum un nou mesaj postat de acesta alimenteaza banuielile fanilor: "distanța nu e un obstacol. E vorba doar despre distanța fizică dintre două persoane, nu și dintre sufletele lor😋".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, la o sesiune de Q&A sustinuta pe Instagram, Bobicioiu a recunoscut: "Ce faci Bobica? Esti cel mai frumos si ti-ar sta bine cu Geta. Te pup!"

"Multumesc, sunt de acord cu tine!" a raspuns Bobicioiu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

—"distanța nu e un obstacol. e vorba doar despre distanța fizică dintre două persoane, nu și dintre sufletele lor." 😋

A post shared by 🅰🅻🅴🆇🅰🅽🅳🆁🆄 ® (@bobicioiu.alexandru)

on

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.