Bodi a parasit casa "Puterea dragostei"! Iata cum a reactionat tanarul la vestea ca se afla pe ultimul loc in preferintele telespectatorilor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 nov 2020, 08:30

Andreea Mantea a anuntat ca seara Galei se va incheia cu doua eliminari.

Dupa aflarea castigatorului celor 1500 de euro in persoana lui Jador si plecarea Laviniei, a urmat cea de-a doua eliminare a serii.


Andreea Mantea a anuntat ca va pleca din casa "Puterea dragostei" si baiatul care s-a clasat pe ultimul loc in preferintele telespectatorilor.

Citeste si: Publicul a decis! Andreea Mantea a facut anuntul mult asteptat, la finalul Galei "Puterea dragostei"! Iata cine a castigat premiul de 1500 de euro si si-a salvat casa si cine a plecat din emisiune!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel care nu a reusit sa ajunga la inimile telespectatorilor a fost Bodi, relativ recent intrat in emisiune. Acesta nu a parut deloc surprins de decizia publicului deoarece era constient ca nu a reusit sa formeze inca un cuplu in casa iubirii si atunci nu mai vedea rostul sederii sale in cadrul emisiunii.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.