Body to body massage London: o formă tantrică de exprimare a sexualității!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 dec 2020, 12:59

Vrei să scandalizezi lumea, să o faci să te privească cu coada ochiului și eventual să scuipe în sân când te citește?

Calea cea mai simplă să obții acest lucru este să abordezi teme legate de sexualitate, de senzualitate. Pentru că, și acest lucru este valabil general prin lume, cea mai mare ipocrizie o poți întâlni la oameni în ceea ce privește subiectul sexualității, erotismului.

Noi? Nu facem noi așa ceva, nu știm despre ce este aceasta, nu am auzit, ferească sfântul. Pentru noi, sexul se rezumă doar la niște gesturi mecanice, câteva clipe de plăcere și multă, foarte multă frustrare, care, netratată, nediscutată, nerezolvată, va exploda. Și, nu de puține ori, duce inclusiv la destrămarea relațiilor.

Societatea românească este cel mai bun exemplu pentru acest subiect. Un popor ce se mândrește cu originille sale profund religioase, s-a văzut pus la începutul anilor 90 în fața unei adevărate revoluții sexuale. Ne aducem cu toții aminte de serialele erotice difuzate de TVR vineri seara, după miezul nopții, Emmanuelle fiind primul fiml unde români descopereau masajul tantric, pe care azi îl găsim ca body to body massage London.

Au venit apoi revistele erotice, chioșcurile de ziare erau pline de nurii femeilor care te invitau la cele mai lipsite de inhibiții jocuri. Am crescut ca democrație, ne-am rafinat și gusturile. Am trecut la Playboy, Penthhouse, inclusiv vedetele noastre începeau să se arate dornice de a fi subiect de visuri erotice pentru un popor ce a stat inhibat atâția ani. Azi, suntem deja la un alt nivel, vorbim de o industrie în adevăratul sens al cuvântului: videochatului, apariția proeictelor de genul Onlyfans ne arată amploarea revoltei sexuale de la noi. Și, deloc surprinzător, în fruntea acestei revoluții s-au pus femeile.

Ele sunt cele care experimentează, care vor să descopere, să se descopere, să simtă și să dăruiască plăcerea și în alte moduri, unele care, nu de puține ori, ajung să semene cu adevărate jocuri de mindfuck. Este asta ceva rău? Nu ar avea de ce. Explorarea descoperirea, plăcerea, fac parte din adn-ul nostru ca și oameni și, deși de multe ori suntem învățați să fugiim de ele, instinctiv noi tot către aceste ținte revenim.

Așa a apărut, inclusiv la noi, ideea de body to body masaj. Care, dincolo de orice, este o formă atât de intimă de contact uman. Nu puțini sunt cei care spun că, după un astfel de masaj tantric, au parte de o renaștere emoțională și spirituală. Ar fi prea mult să spui că un astfel de masaj este, într-un mod atât de intim și ideatic, o altă modalitate de a face dragoste? Nu, din contră, fix către asta invită. Către redescoperirea totală a simțurilor, a trărilor, a emoțiilor. Circula, la un moment dat, prin rețelele sociale, un mesaj care spunea: ”Make love to her mind and she will offer you her most increbile explosion!”.

Masajul ”body to body” aduce cu sine și o serie de avantaje pe care nu ar trebui să le trecem cu vederea: o îmbunătățire evidentă a circulației sangvine, creșterea libidoului, un somn de calitate și, poate cel mai important, o îmbunătățire a vieții sexuale în cuplu. Pentru că, chiar dacă mulți ar spune altfel, o viață sexuală activă, o viață sexuală împlinită, plină de pasiune, reprezintă un aspect important al unei relații funcționale. Iar cheia să ai parte de astfel de momente este comunicarea, împărtășirea dorințelor, visurilor, fanteziilor. Iar un masaj body to body poate fi modul perfect în care să închei o zi obositoare de muncă, bucurându-te de mângâierile și atingerile persoanei iubite. Seamănă cu o reîntoarcere la începuturile poveștii de iubire, când fiecare din noi căutăm atingerea, parfumul, mângâierea, gustul persoanei iubite.

Stresul, frustrarea, neînțelegerile apar din ce în ce mai des în viața de cuplu. Nu de puține ori trăim în același dormitor dar fiecare în lumi diferite. Vii acasă, faci un duș, mănânci ceva, dezbați ceva subiecte cu persoana iubită, iar apoif iecare se refugiază în lumea sa. Fie că vorbim de rețele sociale, de televizor, uităm de cel de lângă noi, ne distanțăm, ne pierdem și finalul pare inevitabil.

Sau poate că nu. Poate că este momentul să luptăm să schimbăm un pic lucrurile. Cum ar fi să pregătești o cină romantică, la lumina lumânărilor, iar apoi totul să culmineze cu o ședință de masaj perfectă, la finalul căreia să simțiți amândoi că v-ați dăruit unul altuia în cel mai intim și profund mod. Că v-ați redescoperit, că ați înțeles ce vă unește, că vă face să vă iubiți?

Și dacă tot suntem la acest punct al poveștii, orice relație, orice iubire, are nevoie de menținerea unui foc care să ardă continuu. Banalitatea, autosuficiența, delăsarea, ignorarea celuilalt nu fac decât să îndrepte lucrurile spre un final care nu are cum să fie fericit. Și, pe care, dacă l-am atins, cu greu mai putem să facem ca lucrurile să revină la normal. La acel bine de care ne-am îndrăgostit. La atingerea simțurilor, la mângâierea trupului, dar și a sufletului, a minții.

Fix ceea ce te invită să faci și un masaj. Iar masajul body to body duce lucrurile mult mai sus, în cele mai ascunse colțuri ale minții și trăirilor. Pe care, fie că experimentezi un astfel de masaj împreună cu partenerul de viață, fie că îl încerci într-un salon de masaj specializat, nu vei avea cum să îl uiți. Și vei căuta să te bucuri de el de fiecare dată.

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.