Bodyguarzii vedetelor, spaima curiosilor! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:02

Cata frunza, cata iarba s-au strans turistii sa-l vada pe Michel Telo la Mamaia.

Biletele- s-au vandut ca painea calda asa ca multi au ramas pe afara! Solutia?!- romaneasca, fireste...Aici a fost nevoie de o interventie! Ei! Credeti ca stropitul cu apa i-a speriat pe turisti? Ati zambit, cu siguranta, vazand imaginile din Mamaia. Pregatiti-va acum pentru imagini socante!

In unele situatii, bodyguarzii chiar nu tin cont de nimic- doar isi fac meseria! Cine credeti ca este unul dintre ''dulaii'' care, in hotelul din Bucuresti, au intervenit imediat sa o salveze pe Lady Gaga de fanul inrait? El este, doamnelor si domnilor, Peter Van der Veen- unul dintre cei doi bodyguarzi ai celebrei Lady Gaga!


Nu tine cont de nimic atunci cand vine vorba sa o protejeze pe artista iar dovada ar putea fi si cicatricea infioratoare pe care o poarta cu mandri pe cap. Vedeti si nu va vine sa credeti?! In timpul unui concert sustinut de celebrul Jay Z, un fan apare pe scena neinvitat.

In acel moment, colosul care ii era bodyguard artistului la acea vreme intervine imediat! Il impinge pe fan si il arunca de pe scena, de la 4 metri inaltime.
Bietul baiat- si-a rupt ambele picioare dupa acest incident.

Pe acest bodyguard l-ati vazut, zilele trecute, si in Romania, doamnelor si domnilor. El este Norman Oosterbroek, seful echipei de securitate a lui Lady Gaga! Detine una dintre cele mai bune firme de paza din lume, RAD, si se ocupa de paza unor celebritati de prim rang ca Jay-Z, Beyonce, Kanye West sau Rihanna.

Norman a confirmat pentru Cancan ca a fost bodyguardul fostului presedinte al Africii de Sud, Nelson Mandela. Intelegem
acum si grija exagerata uneori pe care o are fata de vedeta pe care o apara.

Chiar si in timpul plimbarii pe care Lady Gaga a facut-o in parcul herastrau, inainte sa plece, Norman nu a lasat garda jos nicio clipa.

Tot timpul a asigurat un perimetru de securitate pentru vedeta, astfel incat, alaturi de ea nu erau decat un membru al echipei si propriul caine.






 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.