Bogdan a parasit casa "Puterea dragostei"! Iata cum a reactionat atunci cand a aflat verdictul galei si care au fost ultimele sale declaratii, inainte de a pleca acasa!

Autor: Daniela Iliuta

Bogdan a fost unul dintre cei mai indragiti concurenti, votati de catre public.

Desi recunoscuse recent ca ii place de Roxana si isi doreste sa o poata cuceri, Bogdan a suferit un soc teribil atunci cand a fost votat de catre colegi sa plece acasa. Acesta a sustinut ca totul este nimic altceva decat un complot bine pus la punct de ceilalti concurenti, care isi doreau sa il indeparteze.


Vizibil afectat de vestea trista ca va parasi emisiunea din nou, Bogdan si-a exprimat dezamagirea fata de colegii sai si apoi si-a luat fotografia si a plecat din casa "Puterea dragostei".

Citeste si: Rasturnare de situatie la "Puterea dragostei"! Lavinia face dezvaluiri uluitoare despre Alexandru! Cei doi se cunosc din afara emisiunii? Afla cum va reactiona Bianca si de ce Andreea Mantea anunta ca urmeaza descalificari, LUNI, de la ora 11:00 si 17:00

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.