Bogdan a refăcut dansul de după paravan. Le-a mulțumit pe fete de această dată, oare? Deea a renunțat la prejudecăți și le-a făcut un dans de toată frumusețea concurenților

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 13 dec 2022, 19:03

Bogdan a refăcut dansul de după paravan

Sursa: Captură KANAL D

Bogdan a refăcut dansul de după paravan pe care l-a făcut și în prima zi când a intrat în casă. Cum au reacționat fetele?

Aliniate pe canapea, fetele au avut parte de un spectacol de zile mari, Bogdan, unul dintre cei mai noi băieți din casă, și-a propus să impresioneze concurentele din Casa Iubirii cu un dans lasciv la paravan, însă, la scurt timp, Andreea a preluat frâiele.

Le-a impresionat Bogdan pe fete de această dată?

Băieții l-au urmărit îndeaproape pe Bogdan, mișcările lui i-a hipnotizat chiar și pe colegii săi. Mai ales, Ionuț i-a remarcat mușchii, semn că tânărul petrece mult timp în sala de forță.

”Ce mușchi are, ești nebun!”, a spus Ionuț, ușor invidios pe colegul său.

Fetele, toate un zâmbet, i-au urmărit cu atenție mișcările concurentului, semn că le place ce secvențe derulează în fața lor. Concurentele au prins glas când Bogdan și-a dat jos tricoul. La scurt timp după acest moment, Andreea și-a făcut apariția după paravan și a început să-i încânte pe concurenți cu dansul ei misterios. 

Cu pălărie pe cap, sacou negru și cu mișcări agere, Deea i-a impresionat pe concurenții din Casa Iubirii, care au rămas muți de uimire.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Exclusiv! Larisa, factorul decisiv în eliminarea lui Alin de la Casa Iubirii. Cum ar fi acționat concurenta pentru a-l vedea plecat pe iubitul Biancăi

Deea a intrat în acțiune

Deea s-a decis să-și facă de cap și să le facă un dans de toată frumusețea concurenților din Casa Iubirii. Emanuel a rămas uimit când și-a văzut iubita într-o asemenea ipostază, însă nu a comentat nimic, ci s-a lăsat purtat de val și a urmărit-o cu atenție.

Citește și: Bogdan, Natalia și Claudia, subiect de discuție în ”Casa Iubirii”. Ionuț face o remarcă dură la adresa noului concurent:”Zici că e ca nuca în perete” Aflați ce se întâmplă între aceștia, marți, 13 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

În momentul în care Deea a început să arunce hainele de pe ea, fetele au fost în extaz.

”Vreau să mă duc și eu”, a spus Emanuel.

Concurenta a impresionat cu prestația ei, iar Flavius nu s-a lăsat mai prejos și a trecut la acțiune. Reacția fetelor când și-a dat tricoul jos a fost uimitoare. Anca este în extaz!

Radu nu a fost iertat de colegii săi, acesta a fost trimis la paravan și a pus în scenă mișcările care l-au consacrat.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.