Bogdan a spus adevărul despre Rebecca după eliminarea din “Casa iubirii”: „Nu mai dorm nopțile”. De cine și-ar fi dorit să se apropie fostul concurent

Autor: Diana Bostan

Bogdan de la ”Casa iubirii” a vorbit despre Rebecca.

Sursa: Captură YouTube

După eliminarea din ”Casa iubirii”, Bogdan a dat cărțile pe față în ceea ce o privește pe Rebecca, dar și pe Teodora. Iată ce spune fostul concurent despre parcursul său în cadrul show-ului matrimonial!

Invitat în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Bogdan a făcut primele declarații după eliminarea din ”Casa iubirii”. Carismaticul concurent nu se aștepta la această plecare, însă s-a obișnuit destul de repede cu ideea. Bogdan a făcut mai multe afirmații la adresa Rebeccăi, fiind fata care i-a stârnit cel mai mare interes.

Citește și: Rebecca recunoaște că este atrasă de Casian! „Îmi place foarte mult...”. Aflați cum va reacționa Antoni marți, 13 august, în noul episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bogdan susține că el și Rebecca ar fi putut avea o relație

Întrebat de Bianca Comănici despre interacțiunile cu Rebecca și despre sentimentele pe care Bogdan le-a avut pentru ea, fostul concurent a fost extrem de sincer și a recunoscut faptul că interacțiunea cu Rebecca a fost una specială, mult mai profundă. Tânărul este convins că dacă nu ar fi intervenit Antoni, cunoașterea lor ar fi putut evolua spre o eventuală relație.

Citește și: Cosmin și Ștefania s-au logodit! „S-a întâmplat mai demult” Mama Ștefaniei a fost de față în cel mai important moment al cuplului

Cunoscut pentru simțul umorului și pentru glumele sale, Bogdan a mărturisit că venirea lui Antoni a dat peste cap interacțiunea dintre el și Rebecca. Cu toate acestea, Bogdan nu spune ”nu” unei posibile relații în viitor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

„Cu Rebecca a fost ceva mai aparte. A fost o interacțiune mult mai profundă și cred că se îndrepta spre o relație.

Antoni mi-a nenorocit viața, nu mai dorm nopțile. Cred că am fost persoanele potrivite la timpul nepotrivit. Dar niciodată nu știi ce se poate întâmplat pe viitor și de ce nu, poate într-o altă viața. Chiar m-am atașat de ea.”, a spus Bogdan, în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”.

Bogdan și-ar fi dorit să se apropie de Teodora

Deși au fost mai multe concurente interesate de Bogdan, printre care Denisa și Francesca, acesta nu a fost interesat de o posibilă cunoaștere, iar totul s-a rezumat la mici interacțiuni.

Fostul concurent a dezvăluit faptul că și-ar fi dorit să se apropie mai mult de Teodora, chiar dacă poate nu ar fi format un cuplu.

Citește și: Casian este noul concurent din ”Casa iubirii”. Pe cine a pus ochii tânărul și ce reacții a stârnit în casa fetelor: „Nu-mi place drama”

Bogdan a declarat că, deși nu crede că ar fi format un cuplu, simțea că s-ar fi apropiat de ea mai mult decât probabil s-ar fi apropiat Moldo.

Fostul concurent nu crede că Moldo se potrivește tiparului ei din acest punct de vedere. Bogdan a explicat că ea pare să prefere băieții mai carismatici și mai dezinvolți și a adăugat că, deși și-ar fi dorit să se apropie mai mult de ea, se vedea că aceasta nu era interesată de el.

Nu zic că aș fi format un cuplu, dar cred că mă apropiam de ea mai mult decât probabil s-ar apropia Moldo. Cu toate că nu vreau să se interpreteze că am ceva cu Moldo, e un bărbat foarte ok și este prietena cu mine, dar nu cred că este tiparul ei din punctul ăsta de vedere. Ei îi plac băieții mai carismatici, mai dezinvolți. Eu aș mai fi vrut să mă apropii de ea, dar se vedea că ea nu este interesată de mine .”, a mai spus Bogdan.

 


Recent, Bianca Drăgușanu a explodat pe rețelele sociale, pentru că a primit amendă pentru o încălcare legată de parcarea bolidului său de lux.