Bogdan avea doar 22 de ani când a murit carbonizat, după ce a intrat cu mașina într-o cisternă încărcată cu benzină. Imagini emoționante de la înmormântarea polițistului

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 10 iun 2024, 11:57

Imagini emoționante de la înmormântarea lui Bogdan, tânărul de 22 de ani care s-a stins din viață după ce a intrat cu mașina într-o cisternă încărcată cu benzină, au fost postate pe rețelele sociale.

În ziua înmormântării, foarte mulți tineri s-au adunat la cimitir pentru a-și lua rămas bun de la el.

Bogdan a murit carbonizat după ce a intrat cu mașina într-o cisternă plină de benzină

Tragedia s-a produs zilele trecute, pe DN22B, între localitățile Lacu Sărat și Silistraru. Bogdan, care ar fi încercat să efectueze o depășire, a lovit frontal o cisternă încărcată cu benzină.

În urma impactului devastator, tânărul polițist a murit. Acesta a decedat pe 5 iunie, iar înmormântarea sa a avut loc duminică, 9 iunie. 

Imaginile de la înmormântare au capturat tineri, prieteni și apropiați de-ai lui Bogdan, îmbrăcați în alb și aruncând baloane în memoria polițistului. 

Tânărul ar fi avut probleme emoționale

Vestea tragică a morții lui Bogdan a șocat pe toată lumea.

Părinții săi sunt profund îndurerați, neputându-și reveni din șocul acestei pierderi. Potrivit spynews.ro, tânărul de 22 de ani s-ar fi confruntat cu diverse probleme emoționale, având mai multe tentative de suicid. În luna februarie a acestui an, tatăl său l-a găsit inconștient în cadă, iar intervenția promptă a familiei l-a salvat atunci.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„Din primele verificări efectuate, se pare că şoferul autoturismului ce a fost găsit carbonizat ar fi un tânăr, de 22 de ani, din Brăila, încadrat din sursă externă în luna noiembrie 2022 la Poliţia Municipiului Brăila- Biroul Ordine Publică. De asemenea, având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public privind o tentativă de suicid a acestuia, precizăm că, la data de 15 februarie a.c., în jurul orei 19:30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat cu privire la faptul că l-ar fi găsit pe fiul său, de 22 de ani, din Brăila, inconştient

în cadă”, a transmis Poliţia Brăila.

După acel incident, Bogdan a urmat șapte ședințe de terapie, încercând să depășească dificultățile emoționale. Poliția Brăila a confirmat că i-a fost suspendată arma din dotare în acea perioadă.

Pe rețelele sociale, mesajele de condoleanțe și amintirile frumoase despre Bogdan au curs neîncetat. Mulți dintre prietenii și colegii săi au dorit să își exprime regretul și să aducă un omagiu tânărului care a plecat mult prea devreme dintre noi. 

Mama lui Bogdan a transmis un mesaj plin de durere. 

„Drum lin către îngeri, suflet minunat! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a fost mesajul transmis de mama tânărului.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?