Bogdan de la „Casa iubirii”, declarație neașteptată despre Rebecca! „Mă îndrăgostesc..”. Se întâmplă la scurt timp după descalificarea concurentei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 oct 2024, 09:39

Momentul a venit la scurt timp după ce Rebecca a fost descalificată din competiția matrimonială difuzată de Kanal D

Sursa: TikTok

Rebecca și Bogdan au reușit să-i surprindă pe internauți după ce s-au filmat împreună și au postat un videoclip pe rețelele sociale.

Momentul a venit la scurt timp după ce Rebecca a fost descalificată din competiția matrimonială difuzată de Kanal D, ca urmare a unui conflict cu colega ei, Criss.

Citește și: Glumele Teodorei l-au scos din minți pe Antoni! „Taci!”. Aflați de la ce a pornit totul în noul episod din „Casa iubirii” de marți, 1 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Cum au fost surprinși Bogdan și Rebecca

În ciuda ieșirii din show, fosta concurentă a atras din nou atenția, de această dată alături de Bogdan, un fost participant care a avut o simpatie evidentă pentru Rebecca încă din cadrul emisiunii. 

Cei doi au apărut într-un videoclip postat chiar de tânăr pe TikTok, în dreptul căruia acesta a scris, mai în glumă, mai în serios: „Nu credeam că mă îndrăgostesc toamna asta”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

Cum au reacționat fanii

Reacțiile nu au întârziat să apară, fanii emisiunii „Casa Iubirii” fiind încântați de această apariție neașteptată. După ce Bogdan a publicat videoclipul, secțiunea de comentarii a fost rapid invadată de mesaje din partea fanilor, mulți dintre aceștia exprimându-și bucuria de a-i vedea pe cei doi împreună. 

Numeroși urmăritori le-au transmis complimente și nu au putut să nu remarce cât de bine se potrivesc și chiar sugerând că ar forma un cuplu frumos.

Deși nu este clar dacă între cei doi există o relație romantică, reacțiile pozitive din partea internauților arată susținerea acestora pentru o posibilă legătură între Rebecca și Bogdan.

Citește și: Alexandra, criză uluitoare de gelozie: „Îți bați joc de mine?” Apropierile tandre dintre Gagea și Virginia au scos-o din minți pe concurentă! Iată ce reacții aprige s-au declanșat în Casa iubirii

„Cei mai frumoși, vă pup, vă ador”/ „Cei mai frumoși”/ „Bravo, Bogdan”/ „Felicitări, te-ai îndrăgostit de o regină”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la videoclipul postat de tânăr. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.