Bogdan de la Ploiești a ajuns la spital! Imaginile emoționante cu Cristina Pucean lângă patul manelistului

Autor: Diana Ghita

Cristina Pucean este alături de iubitul ei, Bogdan de la Ploiești

Sursa: TikTok Bogdan de la Ploiești; TikTok Cristina Pucean

Recent, au apărut pe internet câteva clipuri care îl surprind pe Bogdan de la Ploiești pe patul de spital, înconjurat de persoanele dragi.

În ultimele zile, filmările de la spital postate pe rețelele sociale de către Bogdan de la Ploiești și iubita lui, Cristina Pucean, au devenit foarte virale, iar fanii lor devin din ce în ce mai curioși și îngrijorați.

De ce a ajuns Bogdan de la Ploiești la spital

Chiar cântărețul este cel care le-a dezvăluit internauților faptul că se află într-o situație delicată, filmându-se pe patul de spital și postând videoclipul pe TikTok.

În imagini se poate observa că acesta este bandajat la nas și că o are pe mama lui alături de el.

La scurt timp după ce a postat respectivul filmuleț, oamenii din online au reacționat, întrebându-l ce a pățit, dar și unde este Cristina Pucean în aceste momente. Bogdan de la Ploiești n-a răspuns niciuneia dintre aceste întrebări, însă în melodia atașată clipului acesta dă de înțeles că ar avea gripă.

„Vine gripa și te ia”, este unul dintre versurile piesei. 

Însă, fanii nu cred că ar fi vorba de vreo gripă, ci răspândesc zvonuri precum că manelistul ar fi fost implicat într-un accident:  „A făcut accident. Am aflat de la un prieten”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Bogdan de la Ploiești a fost testat antidrog și cu aparatul etilotest în trafic. Primele declarații ale cântărețului: „Control în portbagaj, control în portofel, control peste tot” 

Cristina Pucean îi este alături lui Bogdan de la Ploiești

De când Bogdan a postat respectiva filmare, internauții au asaltat-o cu mesaje pe Cristina Pucean, întrebând-o despre starea de sănătate a iubitului și criticând-o pentru că nu este lângă el, la spital, în aceste momente delicate.

„Bogdan de postează de la spital cu mă-sa la capul lui și Cristina.../ Ce mai face Bogdan?/ Bogdan pe patul de spital, Cristina cu încălțămintea, bravo!”,  au fost câteva dintre comentariile oamenilor la un filmuleț postat recent de Cristina Pucean.

Citește și: Ce se întâmplă cu relația dintre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean! Cei doi comunică prin comentarii: „Aș rămâne orb”

Văzând aceste mesaje, tânăra a decis să le răspundă tuturor printr-un videoclip, așa că a pus pe cineva să o filmeze cum stă pe scaun, lângă patul lui Bogdan de la Ploiești. Ba mai mult, în imagini se poate observa că aceasta a stat pentru ceva timp lângă partenerul ei, întrucât pare foarte obosită, abia reușind să-și țină ochii deschiși.

Videoclipul postat de partenera manelistului i-a îngrijorat și mai tare pe cei din online, care speră ca acesta să-și revină cât mai curând: „ Multă sănătate vă doresc/ Ce a pățit? Te rog, răspunde, e cântărețul

meu preferat/ Însănătoșire grabnică, Bogdan!”.

@cristinapuceann.haz Răspunde lui @Lăudit_dami ♬ sunet original- 🎼🫀