Bogdan de la Ploiești a ajuns pe patul de spital! Vești proaste despre unul dintre cei mai iubiți artiști din România

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 28 iun 2021, 12:00
Bogdan de la Ploiești are probleme de sănătate!
Sursa: Facebook

Bogdan de la Ploiești se confruntă cu probleme de sănătate. Vestea a fost dată chiar de cântăreț, pe rețelele sociale. Iată cum s-a afișat artistul!

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai în vogă cântăreți de muzică de petrecere. Artistul are mii de admiratori, însă acesta i-a pus pe jar după ce a publicat un clip video cu el în timp ce primea îngrijiri medicale.

Citeste si: Theo Rose are probleme de sănătate! Anunțul făcut de artistă: "Nu mă lasă Dumnezeu deloc"

Bogdan de la Ploiești, pe mâinile medicilor 

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți de manele din România, melodiile lui fiind, la momentul actual, printre cele mai ascultate. Cântărețul își ține mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa și îi surprinde mereu cu diverse ipostaze în care apare.

Recent, celebrul cântăreț a apărut pe rețelele sociale cu o branulă în mână, semn că starea lui de sănătate nu este bună.

Întins în pat, cântărețul și-a filmat și chipul, părând de-a dreptul extenuat și deloc confortabil cu situația în care se află. Ipostaza în care s-a filmat Bogdan, i-a pus pe fani pe gânduri, aceștia neînțelegând ce se petrece cu artistul lor preferat, deoarece tânărul a decis să nu ofere explicații, potrivit wowbiz.

Citeste si: Theo Rose a izbucnit în lacrimi! Ce s-a întâmplat cu artista, în Vinerea Mare: „Sunt tristă rău...”

În acest moment, nu se știe exact dacă Bogdan de la Ploiești are probleme grave de sănătate sau a avut nevoie doar de vitamine, mai ales că manelistul a mers la numeroase evenimente, care i-au provocat, bineînțeles, o stare de oboseală.

Bogdan de la Ploiești, adevărul despre relația cu Theo Rose

După prima colaborare muzicală, Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au fost surprinși destul de des împreună, fanii lor având impresia că cei doi formează un cuplu în viața reală.

Cei doi artiști au spus care este, de fapt, relația lor și cum se înțeleg.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

„După prima colaborare au tot existat născociri, oamenii și-au tot dorit să ne vadă tot timpul împreună. Noi nu vrem să insistăm pe treaba asta, să ne facem probleme în viața noastră personală.

Eu n-am nevastă, am iubită, și ea are, Alex e prietenul nostru foarte bun, nu vrem să avansăm în treaba asta pentru că nu ne ajută”,  a declarat Bogdan de la Ploiești.

Citeste si: Theo Rose a spus adevărul despre relația cu Bogdan de la Ploiești: "I-am zis să oprim nebunia asta"

Theo Rose a mărturisit că s-au amuzat după ce au apărut zvonuri că formează un cuplu, astfel au decis să "alimenteze" această idee, însă până în momentul în care relația oficială a lui

Theo a fost afectată.

„După ce am scos piesa cu Bogdan, copiii de pe TikTok și oamenii care ne apreciau ne-au combinat.  Asta pentru că eu și Bogdan, puși la un loc, suntem un combo cumva de energie și muzical chiar.

Noi ne înțelegem foarte bine, suntem colegi de studio mai nou, el face parte din echipa noastră. E un băiat foarte talentat și foarte muncitor. A fost foarte amuzant, pentru că și noi când am văzut așa, și noi am alimentat puțin toată ideea asta, că ni s-a părut amuzant, ni s-a părut  mișto.

După care ne-a venit ideea că vom mai face încă o piesă, încă un proiect, în care să dăm răspunsul, că trebuie să-i ținem așa…dar asta până când lucrurile au început să se răsfrângă asupra relației mele și asupra lui Alex”,  povestit Theo Rose