Bogdan de la Ploiești a fost testat antidrog și cu aparatul etilotest în trafic. Primele declarații ale cântărețului: „Control în portbagaj, control în portofel, control peste tot” 

Author: Ana Filip
Actualizat: 07 nov 2023, 22:43

Bogdan de la Ploiești s-a confruntat recent cu un eveniment neașteptat, chiar în ziua în care urma să fie naș! „S-a dat totul peste cap, asta este!” Iată ce s-a întâmplat după ce polițiștii l-au oprit pe Bogdan de la Ploiești în trafic! Ce a pățit celebrul artist! 

Bogdan de la Ploiești se numără printre cei mai talentați și apreciați cântăreți de manele din România. Tânărul artist a avut parte de curând de o situație neașteptată în trafic. Tocmai în ziua în care urmă să fie nas, acesta a fost oprit de un echipaj al Poliției rutiere, în București, unde a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest. Rezultatele testelor au ieșit negative și astfel artistul a putut să își continue drumul, însă a preferat să le împărtășească și fanilor lui experiență inopinată prin care a trecut.

Bogdan de la Ploiești s-a confruntat recent cu un eveniment neașteptat, chiar în ziua în care urmă să fie nas! „S-a dat totul peste cap, asta este!”

Îndrăgitul artist le-a mărturisit fanilor săi că urmă să ajungă la un eveniment important, în cadrul căruia urmă să fie nas, însă tocmai în acea zi polițiștii l-au oprit în trafic pentru un control de rutină.

Bogdan de la Ploiești a fost testat atât pentru substanțe interzise, cât și pentru alcool. Rezultatele cântărețului au fost negative și astfel polițiștii l-au lăsat să plece mai departe. Însă acesta și-a dorit să împărtășească experiența trăită și cu fanii lui din mediul virtual. Singurul regret al cântărețului a fost faptul ca întregul lui program fusese dat peste cap, deoarece întârziase destul de mult la evenimentul la care trebuia sa ajungă. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Mă oprește tot Bucureștiul încontinuu, ne-au testat, stupefiante, alcool, control în portbagaj, control în portofel, control copii, dezbrăcăți, pamperși...Da? N-au găsit nimic.(...) Acum eram naș, trebuia să ajung și eu într-o jumătate de ora la biserică, s-a dat totul peste cap, asta este!”, a

spus Bogdan de la Ploiești pe contul lui de socializare.

Citește și: Ce a făcut Bogdan de la Ploiești după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de Cristina Pucean! „Pentru cei care nu credeau”

Citește și: Bogdan de la Ploiești a mers pe șantier „Pun oglindă pe tavan” Cum arată casa în care artistul și Cristina Pucean vor petrece clipe de neuitat