Bogdan de la Ploiești a mers pe șantier „Pun oglindă pe tavan” Cum arată casa în care artistul și Cristina Pucean vor petrece clipe de neuitat

Author: Diana Bostan

Bogdan de la Ploiești

Sursa: Instagram- Bogdan de la Ploiești

Artistul Bogdan de la Ploiești a muncit din greu pentru casa visurilor sale. Cântărețul a mers în vizită pe șantier să vadă în ce stadiu se află locuința lui și să pună la punct ultimele detalii.

Bogdan de la Ploiești și-a proiectat casa după bunul plac și a găsit echipa care să-i respecte toate cerințele. Manelistul nu se uită la bani atunci când vine vorba de poftele și de confortul său, iar totul este la superlativ atunci când vine vorba de viitoarea reședință BDLP.

Artistul a mers în vizită să vadă cât de mult au avansat lucrările la viitoarea casă

Construcția atipică pentru casele din România îți fură privirea încă de la intrare, de unde nu lipsesc palmierii și plantele exotice. Curtea încăpătoare este perfectă pentru bolidul de lux al manelistului.

Citește și: Motivul pentru care Viviana Sposub și George Burcea și-au spus ”adio” după o relație de trei ani. Visul american ar fi făcut-o pe Viviana Sposub să pună punct poveștii de iubire

Bogdan de la Ploiești a ținut să arate detalii din interior, acolo unde predomină albul. Artistul s-a gândit la ceva cu totul diferit și a decis să-și pună o oglindă pe tavan. „Avem una bucată oglindă pe tavan”, a spus artistul.

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Omar Arnout au câștigat mașina, aseară, la “Roata Norocului”!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Artistul este extrem de mulțumit de ce a ieșit și a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că are și un pian în casă, acolo unde compune viitoarele hituri. Este cunoscut faptul că artistul se îmbracă bine și vrea să impresioneze cu orice apariție, astfel că și dressing-ul din casă este pe măsură.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au împăcat 

Artistul și dansatoarea Cristina Pucean au o relație presărată cu despărțiri și împăcări.

Cei doi s-au afișat recent împreună, pe semne că cei doi au făcut pace. Cei doi au fost văzuți împreună a cinema, dar dansatoarea și-a făcut apariția și-n timpul unui concert susținut de manelist: „Îmi era așa dor...te-am lăsat liber destul”, a scris Cristina Pucean.

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente între Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean: „Cu mine nu te joci așa”. Cum a răspuns artistul după ce dansatoarea ar fi confirmat despărțirea

De luxul locuinței nu se bucură doar Bogdan de la Ploiești, ci și iubita manelistului, acolo unde urmează să se mute împreună în scurt timp.  ”Am ajuns și eu pe la căsuța mea, haideți să vă mai arăt pe aici. Trebuie să schimb pavelele. Cei cu pavele, trebuie să mă ajutați, neapărat! Aici o să avem piscină. 15 metri cu 6, avem la exterior foarte mult de muncă, dar facem, ușor, ușor”,  a scris Bogdan pe Instagram.

Cristina Pucean a contribuit și ea la unele detalii ce țin de decorarea locuinței, fiind de mare ajutor pentru iubitul ei.