Bogdan de la Ploiești, mesaj controversat la câteva zile după despărțirea de Cristina Pucean: "O să plătească mai devreme sau mai tărziu"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 05 sep 2023, 00:55

Ce mesaj a postat Bogdan de la Ploiesti in toiul noptii

Sursa: Instagram

Cunoscutul cantaret a luat o decizie radicala in urma cu cateva zile de a se desparti de dansatoarea Cristina Pucean.

Cei doi nu mai formeaza un cuplu nici pe plan personal si nici pe cel profesional, asta dupa ce intre ei ar fi intervenit o ruptura definitiva, cel putin asa spune Bogdan de la Ploiesti care nu vrea sa mai auda de cantareata si dansatoare. Ba mai mult, el a fost cel care a anuntat in mediul online ca nu mai formeaza un cuplu pe niciun plan:  "Vă salut, dragii mei.

Vreau să vă anunț că am încheiat colaborarea cu Cristina Pucean, așa că nu va fi prezentă la niciunul din evenimentele unde voi cânta eu!", a scris cântărețul, pe rețelele de socializare.

Bogdan de la Ploiesti, mesaj bizar pe Instagram

Citește și: Mărturii incredibile ale mamei Geta! Cum i-a născut, de fapt, pe toți cei patru copii: "N-a știut nimeni că sunt însărcinată!"

Bogdan de la Ploiesti si Cristina Pucean au tinut prima pagina a ziarelor toata vara cand cei doi formau un cuplu, insa nu au vrut sa dezvaluie acest lucru, la inceput. Daca dansatoarea a fost ceva mai darnica cu publicul oferind cateva informatii sau chiar punand poze cu ei doi, Bogdan de la Ploiesti a recunoscut intr-un tarziu ca formeaza un cuplu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bogdan de la Ploiesti si Cristina Pucean s-au despartit

Dupa despartire, Cristina Pucean a preferat sa nu dea nicio declaratie explicita despre ruptura, ci s-a multumit sa posteze informatii legate de concertele pe care le va sustine, semn ca pe primul plan ramane cariera muzicala. Mai mult decat atat, dupa acest duel tacit intre fostii iubiti, Bogdan de la Ploiesti a publicat un mesaj destul de bizar pe retelele de socializare: "Cine mi-a facut rau, o sa plateasca mai devreme sau mai tarziu.

Dumnezeu e sus. Noapte buna!, a scris Bogdan de la Ploiesti in urma cu cateva ore. Nu se stie cui ii este adresat acest mesaj, insa, se pare, cantaretul are ceva pe inima.