Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean apar din ce în ce mai des împreună! Fanele artistului sunt dezamăgite

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 apr 2023, 02:35

De câteva zile, s-a zvonit despre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean că ar forma un cuplu, lucru pe care cei doi l-au întărit prin numeroasele apariții din mediul online.

Internauții au din ce în ce mai multe motive să creadă că Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează un cuplu. În mai multe imagini postate de cei doi, se poate vedea că se află în aceleași locații, în vacanță. Mai mult de atât, cei doi se afișează destul de des și împreună, iar ultimul videoclip postat de cea mai cunoscută dansatoare a maneliștilor a dat de înțeles fanilor că între ea și Bogdan de la Ploiești se înfiripă ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie. 

Cea mai recentă apariție a lui Bogdan de la Ploiești cu Cristina Pucean

Cu toate că artistul a negat vehement că ar forma o relație cu Cristina Pucean, dansatoarea a publicat, cu puțin timp în urmă, un videoclip care vorbește de la sine, iar felul în care se comportă cei doi nu este deloc unul specific unor prieteni ci, mai degrabă, al unor iubiți. 

Citeste si: Gestul incredibil care l-a dat de gol pe Bogdan de la Ploiești. Celebrul manelist iubește din nou? Iată ce a făcut cu doar câteva ore în urmă

În urmă cu aproape o zi, Cristina Pucean a publicat un videoclip pe TikTok, alături de Bogdan, în care artistul o ține în brațe, atingând-o, în același timp, pe piept, iar dansatoarea îi ține mâna pe picior.

În imagini cei doi se distrează și ascultă muzică, pe o barcă luxoasă, în mijlocul apei albastre. Este mai mult decât clar că doi prieteni nu și-ar permite să facă asemenea gesturi.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Mă bucur pentru ea, dar mai mult m-aș bucura pentru mine”, „M-ai trădat”, „Plâng și trag dintr-o țigară”, „Te-am pierdut și pe tine, Bogdane”, au fost câteva dintre reacțiile fanelor lui Bogdan de la Ploiești, dezamăgite de faptul că

artistul s-ar putea să nu mai fie burlac.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, la un pas să se sărute

Într-un alt videoclip postat de Bogdan de la Ploiești pe profilul său de TikTok, în urmă cu trei ore, artistul este împreună cu Cristina Pucean, în fața unei oglinzi, pregătindu-se pentru filmarea unui nou videoclip. Cei doi sunt tandri unul față de altul, în special Cristina față de Bogdan, care îl sărută pe obraz și îi aranjează, apoi, cămașa.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești spune ce se întâmplă între el și între Cristina Pucean. Declarația care a luat prin surprindere pe toată lumea

Un detaliu a pus pe jar toți fanii. Mai exact, la finalul videoclipului, cei doi se apropie unul de altul ca și cum ar vrea să se sărute, dar înainte ca acest lucru să se întâmple, videoclipul ajunge la final.