Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au confirmat zvonurile despre relația lor! Cei doi au fost surprinși sărutându-se pasional într-un club. Imaginile au ajuns virale pe Internet

Author: Madalina Maftei

Idila dintre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean a fost confirmată chiar de ei. Cei doi au fost surprinși sărutându-se cu foc într-un club.

În ultima vreme s-a tot zvonit că între Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean ar exista ceva mai mult decât o colaborare sau o relație de prietenie, însă, cei doi nu au confirmat că ar avea o relație amoroasă. Acum totul a ieșit la iveală, după ce artistul și celebra dansatoare a maneliștilor au fost filmați într-un club, în timp ce se sărutau pasional.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, sărut pasional în club

Imaginile cu Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean în timp ce se sărutau au fost filmate de o persoană care se afla în club în acel moment, iar apoi imaginile au fost urcare pe TikTok. Internauții nu au fost surprinși deloc de faptul că cei doi sunt împreună, căci lucrurile au fost destul de clare în ultima vreme, pentru că cei doi au fost văzuți împreună destul de des, în public sau pe internet.

Este bine cunoscut faptul că cei doi au fost plecați într-o vacanță în Grecia, de unde au postat și mai multe imagini împreună. Ei bine, lucrurile sunt destul de clare între cei doi, chiar dacă sunt foarte discreți și preferă să țină totul departe de ochii curioșilor. Chiar dacă nu a confirmat oficial relația, imaginile sunt clare.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești spune ce se întâmplă între el și între Cristina Pucean. Declarația care a luat prin surprindere pe toată lumea

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce spune Cristina Pucean despre sărutul cu Bogdan de la Ploiești

În continuare dansatoarea infirmă zvonurile despre o presupusă relație cu Bogdan de la Ploiești, însă declarațiile ei au lăsat loc de interpretări.

„Nu ne-am relaxat, pentru că ne-am plimbat foarte mult și chiar ne-am distrat foarte mult, dar nu am ce să zic pentru că a fost o experiență foarte frumoasă și aș dori oricând să o repet.

N-am ce perdeluță să trag, este noul meu ''manager'', dacă pot să spun așa, sau nașul meu, de ce nu? O să aflați primii orice veste, dar deocamdată suntem buni prieteni”,  a spus Cristina Pucean, potrivit wowbiz.ro.