Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, față în față pentru prima dată după ce au anunțat că nu mai sunt împreună. Cei doi au făcut un anunț important pe internet: ”Pentru a clarifica situația”

Author: Madalina Maftei

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, față în față

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au făcut un anunț important pe internet, la scurt timp după ce au anunțat că au rupt orice legătură.

Relația lui Bogdan de la Ploiești cu celebra dansatoare Cristina Pucean a început promițător. Deși, la început, au ținut totul ascuns de ochii lumii, treptat, cei doi au început să se afișeze și public, mai ale că aveau și o relație profesională. În urmă cu câteva zile, Bogdan de la Ploiești avea să dea o veste neașteptată, acesta a postat un mesaj în care anunța că a încetat orice colaborare cu dansatoarea, mai mult decât atât, Cristina Pucean a răbufnit și a făcut publice mai multe imagini care dovedesc infidelitatea manelistului.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, anunț important pentru fanii lor

La scurt timp după ce au anunțat că nu mai colaborează, Cristina Pucean a postat pe contul său de Instagram un mesaj în care anunță că în această seară va intra Live alături de Bogdan de la Ploiești pentru a povesti exact ce s-a întâmplat între ei și de ce au pus, de fapt, capăt relației.

„Mâine seară, la 19.00,  intram LIVE aici, atât eu cât și Bogdan, pentru a clarifica situația și să vorbim pentru toate EVENIMENTELE pe care le avem împreună!”, a scris Cristina Pucean, pe pagina personală de Instagram.  

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cristina Pucean a răbufnit și a spus adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești: "Acest om fără scupule!"

Cristina Pucean l-a acuzat pe Bogdan de la Ploiești de infidelitate

Curiozitatea oamenilor a făcut-o pe Cristina Pucean să facă publice dovezile care îl incriminează pe Bogdan de la Ploiești. Dansatoarea a postat pe internet mai multe poze cu artistul și o domnișoară, în timp ce se aflau în ipostaze tandre.

„Exact cum v-am promis, am ajuns acasă si încep sa va povestesc ce și cum legat de acest om fără scrupule… BOGDAN DE LA PLOIESTI!

Acesta este MOTIVUL pentru care m am despartit de Bogdan. Mi-a ajuns sa ma denigreze toată lumea si sa se creada ca Bogdan a pus punct relației. Am muncit multi ani ca sa ajung aici și nu accept sa fiu tratată așa de un bărbat! Sper sa fiți alături de mine pana la capat! NU ACCEPT SA FIU ÎNȘELATĂ!!!”  ,   

a scris Cristina Pucean pe contul de socializare. 

Citește și: Cristina Pucean, mesaj sfâșietor de la mormântul nepoțelului ei: "A venit Moșul și la puiul meu mic!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA PUCEAN (@cristinapuceann)