Bogdan de la Ploiești, surpriză de proporții pentru Theo Rose! Ce i-a oferit îndrăgitul artist

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 sep 2021, 12:27
Ce surpriză i-a pregătit Bogdan de la Ploiești lui Theo Rose?
Sursa: Facebook

Bogdan de la Ploiești a surprins-o pe Theo Rose cu un gest de-a dreptul emoționant! Ce cadou i-a oferit cântăreței fetei alături de care a cântat „Fără tine”?faimoasa piesă

Bogdan de la Ploiești i-a făcut o mare bucurie lui Theo Rose. Artista și-a surprins fanii atunci când, pe Instagram, a postat un filmuleț în care ține în brațe un mare buchet de flori, filmuleț în care apare și Bogdan de la Ploiești.

Bogdan de la Ploiești, surpriză inedită pentru Theo Rose

Cu toate că admiratorii lor și-ar dori să fie mai mult decât prieteni, este clar că între Bogdan de la Ploiești și Theo Rose există o frumoasă relație de prietenie.

Citeste si: Idilă la Survivor România 2021! Ce concurent a recunoscut că o place pe Theo Rose? S-a dat de gol în fața colegilor: „E drăguță, frumușică și...”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru a celebra împlinirea unui an de la lansarea piesei „Fără tine”, Bogdan de la Ploiești a decis să-i facă o surpriză bunei sale prietene, Theo Rose, și i-a oferit un buchet cu 365 de trandafiri. „Am făcut 365 de zile de la lansarea piesei – Nu pot fără tine – cu tine, Theo, așa că nu puteam să o las așa. 365 de trandafiri pentru cea mai scumpă fată.

(…) Te iubesc, te iubesc, te iubesc! , a spus artistul pe Instagram, lăsând-o pe Theo Rose fără cuvinte la surpriza pe care i-a pregătit-o. 

Care este adevărul despre relația dintre Bogdan de la Ploiești și Theo Rose?

Toată lumea a observat că Bogdan de la Ploiești și Theo Rose au o chimie aparte. Cei doi se înțeleg perfect. Odată cu colaborările pe care le-au avut de-a lungul timpului, zvonurile cum că  Bogdan de la Ploiești și Theo Rose ar forma un cuplu n-au întârziat să apară.

Citeste si: Theo Rose și Alex Leonte, la un pas de despărțire: "Ne certăm des. O să mă mut la sora mea"

Celebrul cântăreț de manele a lămurit această situație în urmă cu ceva timp, pe Instagram. Te-ai vedea într-o relație cu Theo Rose?”, a fost întrebarea unui urmăritor, întrebare la care Bogdan de la Ploiești a răspuns scurt și la obiect, mișcându-și capul într-o filmare în așa fel încât să dea de înțeles că nu s-ar vedea într-o relație cu Theo Rose.

De cealaltă parte, Theo Rose a confirmat că între ea și Bogdan este doar o relație frumoasă de prietenie. Mai mult de atât, artista are o relație frumoasă cu Alex, nepotul lui Nea Mărin.