Bogdan, deconspirat de colegii săi din „Casa iubirii”: „V-ați înșelat în privința mea”. Ce acuzații îi aduc aceștia concurentului

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 08 feb 2024, 17:56

De ce nu au concurenții încredere în Bogdan

Sursa: Captură KANAL D

Bogdan este unul dintre concurenții noi din sezonul 3 al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, iar tocmai de aceea vrea să le câștige încrederea colegilor lui.

În prima parte a ediției de astăzi din show-ul „Casa iubirii”, Patrick a inițiat o discuție care îl vizează direct pe Bogdan, care a intrat în competiție la scurt timp după ce s-a despărțit de iubita lui.

Ce acuzații îi aduc concurenții lui Bogdan

În timpul conexiunii video cu fetele, Patrick a adus în prim-plan niște zvonuri despre Bogdan, care au circulat în ultimul timp pe rețelele de socializare.

Conform speculațiilor, acesta ar fi mințit în privința perioadei în care s-a despărțit de fosta lui iubită.

„Prin internet circulă zvonuri că tu, înainte cu 2-3 zile să intri aici, înapoi în „Casa iubirii”, te-ai despărțit de ea”,  spune Patrick.

Însă, colegul lui dezminte acuzațiile, explicând că dacă aceste speculații ar fi reale, el nu ar mai fi fost prezent, acum, în această competiție: „Dacă era așa să fie, eu nu puteam să fiu vindecat și să vin aici în emisiune.

Nu puteam să vin vindecat aici, dacă se întâmpla treaba asta”
.

Citește și: "Sunt terminat!" Bogdan izbucnește în lacrimi! S-a îndrăgostit de Ștefania?! Concurentul pune tunurile pe Larisa

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În discuția celor doi băieți a intervenit, rapid, Virginia, care a spus: „Măi Bogdan, dar tu trebuie să te vindeci de chestiile astea înainte să cunoști o fată. Nu poți să o pedepsești, oarecum, pe viitoarea iubită cu ce ai trăit tu”.

Ce părere are Bianca despre Bogdan

După ce concurenta i-a expus lui Bogdan punctul ei de vedere, dându-i, totodată, un sfat util pentru viitor, Patrick i-a cerut și Biancăi părerea despre această situație, întrebând-o dacă tinde să creadă mai mult zvonurile de pe internet sau spusele colegului lor.

„Eu tind să-l cred. Mă gândesc că, în experiențele lui din relațiile anterioare, poate s-a considerat, cumva, a doua variantă. Cred că el acum de asta așteaptă să vadă ce fată face pași spre el, pentru că ai nevoie de confirmare, că ești plăcut.(...) Cred că el ar trebui să demonstreze mai mult decât spune”,  a fost răspunsul Biancăi, la întrebarea lui Patrick.

Citește și: Patrick, lovitură teribilă pentru Virginia, în Casa iubirii! Concurentul a chemat-o pe Ștefania în camera roșie! Iată cum a reacționat Virginia și ce s-a întâmplat la întâlnirea celor doi

Discursul Biancăi l-a bucurat pe Bogdan, care își dorește să le câștige și celorlalți încrederea, arătându-le că, într-adevăr, a venit în „Casa iubirii” pentru a-și găsi jumătatea, ci nu pentru faimă:  „Mie nu mi-e frică dacă plec acasă.

(...) Vreau doar să-mi acordați șansa asta, să vă demonstrez că v-ați înșelat în privința mea”.