Bogdan, fostul concurent de la "Puterea dragostei", prima reactie dupa revenirea in tara! Iata ce marturisiri inedite a facut fanilor sai!

Autor: Daniela Iliuta

Bogdan a trai pentru a doua oara momente dificile la plecarea din emisiunea "Puterea dragostei".

Desi recunoscuse recent ca ii place de Roxana si isi doreste sa o poata cuceri, Bogdan a suferit un soc teribil atunci cand a fost votat de catre colegi sa plece acasa. Acesta a sustinut ca totul este nimic altceva decat un complot bine pus la punct de ceilalti concurenti, care isi doreau sa il indeparteze.


Bogdan a plecat cu un gust amar din emisiune dupa ce a fost votat fara sa isi fi exprimat dorinta de a fi eliminat, insa cu toate acestea tanarul a marturisit ca pastreaza in suflet si multe amintiri frumoase, care
i-au marcat in mod placut sederea in casa "Puterea dragostei". Acesta a tinut sa le impartaseasca acest lucru si fanilor sai, care l-au sustinut mereu.

Citeste si: Rasturnare de situatie la "Puterea dragostei"! Lavinia face dezvaluiri uluitoare despre Alexandru! Cei doi se cunosc din afara emisiunii? Afla cum va reactiona Bianca si de ce Andreea Mantea anunta ca urmeaza descalificari, LUNI, de la ora 11:00 si 17:00

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


"Casa Puterea Dragostei a fost o experienta cat se poate de frumoasa pentru mine! Cu toate ca au existat conflicte, am trait și momente superbe, pe care eu nu le voi putea uita vreodata! Chiar daca astazi am parasit casa, am ramas cu o amintire frumoasa in suflet! Salutari tuturor!!! Va iubesc mult!", a scris Bogdan pe contul lui de socializare.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.