Bogdan Iordache de la "Puterea dragostei", aparitie de senzatie! Iata cum a fost surprins concurentul, in culise, alaturi de unul dintre colegii sai!

Autor: D.I.

Bogdan Iordache a demonstrat tuturor ca s-a reintegrat rapid in casa "Puterea dragostei".

Desi a trecut o lunga perioada de timp de cand parasise casa "Puterea dragostei", Bogdan a revenit in emisiune si a aratat tuturor ca se simte mai in forma ca oricand si este hotarat sa isi gaseasca perechea potrivita de aceasta data.


Revenirea lui in casa "Puterea dragostei" a fost o mare surpriza pentru toti concurentii, care l-au intampinat cu zambete si urale de bun venit, facandu-l sa se simta bine in mijlocul lor si sa reintegreze in grupul lor.

Bogdan a recunoscut inainte de plecarea din emisiune, ca isi dorea enorm sa o cunoasca mai bine pe Roxana, insa de aceasta data se pare ca a revenit cu gandul de a o cuceri pe Deea.

Citeste si: Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei", rasfat total de ziua sa de nastere! Iata ce destinatie exclusivista a ales tanarul pentru a-si petrece aniversarea!


Aceasta a fost placut surprinsa atunci cand l-a vazut si l-a intrebat de ce nu a anuntat-o, semn ca cei doi tin legatura. Bogdan a spus ca si-a dorit sa ii faca o surpriza Deei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

RECOMANDAREA ZILEI: Alerta de canicula in toata tara! Mare atentie: pana la cat va urca mercurul in termometre

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.