Bogdan Mocanu a dezvăluit totul. Ce a făcut Andra Voloș după ziua lui?

Autor: B.H.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au separat după ce el i-a fost infidel, însă ea nu a uitat de ziua lui. Bogdan Mocanu a dezvăluit ce s-a întâmplat la scurt timp după acest moment.

Deși nu mai formează un cuplu, Andra Voloș nu a putut rămâne indiferentă de ziua lui Bogdan Mocanu, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și i-a făcut un cadou foarte scump. Mai exact, aceasta i-a cumpărat o pereche de ochelari de soare care poartă semnătura unei firme celebre, ochelari la care fostul ei iubit visa de foarte multă vreme.

Citeste si: Prima reacție a Biancăi după ce s-a aflat că Livian ar avea o altă relație: "De ce încerci să..."

Bogdan Mocanu a dezvăluit totul. Ce a făcut Andra Voloș după ziua lui?

În semn de respect pentru toate momentele frumoase pe care le-au trăit împreună, Andra Voloș i-a făcut un cadou fostului ei iubit, însă acesta nu este singurul moment în care cei doi au interacționat. Bogdan Mocanu a postat pe contul de instagram un mesaj prin care a dezvăluit ce s-a întâmplat între el și Andra Voloș după ziua lui de naștere din acest an.

După ce el ar fi înșelat-o, Andra Voloș a decis să pună capăt relației. După cum Bogdan Mocanu a dezvăluit, cei doi și-au dat block pe rețelele de socializare, însă a rămas un singur loc unde nu au făcut acest lucru, pe o aplicație folosită pentru a face diferite tranzacții bancare.  Astfel, după ziua lui de naștere, Andra Voloș i-a trimis lui Bogdan Mocanu 100 de RON, însă nu suma primită este cea pe care fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a vrut să o evidențieze, ci mesajul din descriere: "Pentru soțul meu...se

știeeee".

Citeste si: Livian a spus tot ce simte pentru noua lui iubita: ''Iubirea neconditionata rezista pentru totdeauna''

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurt timp după ce a primit acest mesaj, Bogdan Mocanu a făcut totul public, postând imaginea pe instagram, alături de următorul mesaj: "Așa băgări în seamă tot să primești! Pe revolut am uitat să ne blocăm."

Bogdan Mocanu și Andra Voloș nu s-au împăcat, cu toate că din momentul în care au pus capăt relației și până în prezent s-au întâlnit de mai multe ori, cei doi fiind nevoiți să filmeze împreună mai multe videoclipuri.

Citeste si: Mama lui Iancu Sterp spune adevărul despre relația băiatului ei cu Emy Alupei ”Este alegerea lui...”