Bogdan Mocanu a făcut anunțul despre Jador: „Are nevoie de...” Ce a dezvăluit despre concurentul de la Survivor România 2021?

Autor: Amalia Georgescu
Bogdan Mocanu și Jador
Sursa: Instagram

Bogdan Mocanu este cel mai bun prieten al lui Jador, iar acum a făcut un anunț important în legătură cu concurentul de la Survivor România 2021. Ce le-a cerut prietenilor de pe instagram?

Pe Bogdan Mocanu și Jador îi leagă o prietenie care durează de mai mulți ani, astfel că fostul concurent de la Puterea Dragostei așteaptă cu nerăbdare revenirea Faimosului pe traseele de la Survivor România 2021, fiind unul dintre cei mai mari susținători ai lui. Ce anunț a făcut Bogdan Mocanu despre Jador pe contul personal de instagram?

Bogdan Mocanu, mesaj pentru prietenii de pe instagram. Totul are legătură cu Jador

Bogdan Mocanu, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a dezvăluit pe contul personal de instagram că Jador ar urma să intre din nou pe traseul de la Survivor România 2021 în această săptămână, lucru pe care toți susținătorii acestuia îl așteaptă cu nerăbdare. Având în vedere că a lipsit o perioadă destul de lungă din competiție și asta pentru că s-a accidentat grav la genunchi, Bogdan Mocanu a dezvăluit că Jador are nevoie de foarte multă susținere din partea prietenilor de pe instagram, astfel că le-a cerut acestora să îi fie alături în număr cât mai mare.

„Am primit un mesaj de la cei de la Survivor. În afară de faptul că mâine intră pe Tv Jador pe traseu, s-ar putea să îmi facă o surpriză foarte frumoasă la sfârșitul săptămânii, așa că haideți să îl susținem în număr cât mai mare.”, a spus Bogdan Mocanu, cel mai bun prieten al lui Jador, pe contul personal de instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jador, atac dur la adresa lui Starlin la Survivor România 2021. Faimosul a răbufnit: ”Mi-e scârbă de asta...”

Înainte să se accidenteze, Jador era în topul preferințelor celor de acasă, acesta fiind ales favoritul publicului în repetate rânduri, lucru care i-a permis să facă nominalizări în consiliile de eliminare.

Rămâne de văzut cum se va descurca Jador pe trasee după accidentare și dacă va reuși să se integreze din nou în echipă, având în vedere că Faimoșii l-au pus la zid în ultima perioadă pentru atitudinea pe

care a avut atât față de colegii săi, cât și față de echipa Războinicilor.

Bogdan Mocanu și Jador sunt cei mai buni prieteni, cei doi cunoscându-se în cadrul emisiunii Puterea Dragostei, show de televiziune unde ambii au mers pentru a-și căuta sufletul pereche. Ulterior, cei doi au decis să păstreze legătura, astfel că acum îi leagă o frumoasă prietenie și au foarte multe amintiri împreună.

Citeste si: Anunț de ultimă oră despre Jador: „În curând va...” Ce se va întâmpla cu concurentul de la Survivor România 2021?