Bogdan Mocanu a revenit in casa "Puterea dragostei"! Iata cum a reactionat Bia si ce a facut Jador cand si-a revazut cel mai bun prieten intrand in platou!

Autor: D.I.

Bogdan Mocanu, cel mai indragit si asteptat musafir in casa "Puterea dragostei".

Bogdan Mocanu a revenit in casa "Puterea dragostei", in calitate de musafir special, insa daca va fi votat de colegi sa ramane, va putea reveni in calitate de concurent cu drepturi depline in cadrul emisiunii. Cele mai incantate de reaparitia lui Mocanu in emisiune, au fost Mariana si Andreea, care au sarit sa il intampine cu imbratisari si sarutari, iar pe de alta parte cea care s-a intristat instantaneu a fost nimeni alta decat Bia, care nu se astepta sa il revada pe fostul ei admirator. 

Citeste si: Ti-l mai amintesti pe grecul Alexandros, cel care i-a sucit mintile Roxanei, de la "Puterea dragostei"? Iata cum arata acum carismaticul tanar, ce pare a fi din nou singur!

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", surprinde cu un nou tatuaj uluitor! Nu o sa iti vina sa crezi cum arata!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In vreme ce in casa fetelor era frenezie, in casa baietilor a coborat linistea. Dintre toti, doar Jador s-a bucurat de revenirea lui Mocanu si fara sa stea pe ganduri a fugit in casa fetelor pentru a-si intampina prietenul.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.