Bogdan Mocanu, afectat de plecarea Andrei Voloș din țară: "Nu sunt ok, nu sunt..."

Author: B.H.
Actualizat: 18 iul 2022, 06:36

Bogdan Mocanu, afectat de plecarea Andrei Voloș din țară. Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a postat un mesaj emoționant pe instagram.

Bogdan Mocanu, afectat de plecarea Andrei Voloș din țară.  Relația lor s-a încheiat după ce el i-a fost infidel și deși s-au mai afișat împreună și susținătorii lor credeau că sunt pe punctul de a se împăca, se pare că, în realitate, Andra Voloș și Bogdan Mocanu nu au reușit să își rezolve problemele. După plecarea Andrei din țară, Bogdan Mocanu a postat pe instagram un mesaj care dovedește că trece prin momente dificile.

Citeste si: Ce a pățit Bogdan Mocanu după ce a mers la solar? A tras un semnal de alarmă: "Aveți grijă..."

Bogdan Mocanu, afectat de plecarea Andrei Voloș din țară: "Nu sunt ok, nu sunt..."

După despărțirea de Bogdan Mocanu, Andra Voloș a mărturisit ca și-ar fi dorit să fie alături de familia ei din Italia, însă restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus nu i-au permis să facă acest lucru.

Acum, când zborurile au fost reluate, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" nu a mai stat pe gânduri, și-a făcut bagajele și a plecat din țară. Se pare că decizia ei l-a afectat puternic pe Bogdan Mocanu, fostul iubit, având în vedere mesajul pe care l-a postat pe contul de instagram.

Andra Volos a plecat din tara. In lacrimi, fosta concurenta Puterea dragostei si-a luat adio

Fosta concurenta  Puterea dragostei, Andra Volos a plecat din Romania. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu si-a luat cu greu adio.

Andra Volos si-a luat adio de la fratele ei si de la cea mai buna prietena si s-a urcat in avionul spre Italia. Tanara a recunoscut ca ii este foarte greu si chiar a plans, mai ales ca Andra nu se va intoarce prea curand in Romania.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Bogdan Mocanu, dezvaluiri uluitoare! Ce facea Turcu impreuna cu mai multi barbati: "Nici Roxana nu stia"

Citeste si: Bogdan Mocanu, dezvaluiri uluitoare! Ce facea Turcu impreuna cu mai multi barbati: "Nici Roxana nu stia"

Bogdan Mocanu, afectat de plecarea Andrei Voloș din țară. Ce mesaj a scris pe instagram?

Bogdan Mocanu nu a ascuns nicio secundă că regretă despărțirea de Andra Voloș, iar acum, când aceasta a decis să părăsească România, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" nu și-a mai putut ascunde durerea și a spus tot ce simte. 

"Doamne, nu sunt ok, nu sunt eu.

Sunt stors. Te rog liniștește-mi mintea, vindecă-mi inima și alungă-mi grijile.", a fost mesajul pe care Bogdan Mocanu l-a postat pe instagram la scurt timp după plecarea Andrei Voloș din țară.

Bogdan Mocanu, afectat de plecarea Andrei Voloș din țară.  Cu toate că formau unul dintre cele mai solide cupluri de la "Puterea Dragostei", se pare că Andra Voloș și Bogdan Mocanu nu au putut trece peste episodul infidelității acestuia, motiv pentru care au decis să se separe definitiv.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra s-au împăcat!? Jador i-a dat de gol: "E la tine acasă? Ea te-a mușcat de gât?"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.