Bogdan Mocanu, amenintari dure dupa ce Jador si Culita au ajuns dusmani la Survivor Romania 2021: "Numai eu stiu prin cate..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 12 feb 2021, 23:36
Bogdan Mocanu a rabufnit dupa razboiul dintre Jador si Culita
Sursa: Captură KANAL D

Bogdan Mocanu si-a permis sa vorbeasca in numele celor doi Faimosi deoarece ii cunoaste foarte bine pe amandoi si nu suporta sa vada situatia in care au ajuns la Survivor Romania 2021

Bogdan Mocanu nu a mai suportat tot ceea ce se intampla la Survivor Romania 2021 intre Culita Sterp si Jador si a rabufnit pe relele de socializare. Cei trei se cunosc de foarte multa vreme si sunt ca si fratii si nicioata nu au ajuns la scandaluri incat sa se destrame prietenia dintre ei.

Citeste si: Prima concurenta din istoria Survivor Romania 2021 care a strans cele mai multe nominalizari spre eliminare. CINE este in pericol de a pleca din competitie

Survivor Romania 2021. Jador si Culita, la cutite. Urmareste in aceasta seara de la ora 20:00 cum au rabfnit cei doi in Consiliul de Eliminare

Citeste si: Doi concurenti de la Survivor Romania 2021 au sarit la bataie. De unde a pornit samanta de scandal intre cei doi si ce s-a intamplat in Consiliul de eliminare?

Insa, de cand presiunea de la Survivor Romania 2021 si-a pus amprenta pe psihicul concurentilor, se pare ca si intre Culita Sterp si Jador au aparut tensiuni incat nu reusesc sa le rezolve, ba mai mult se adancesc cu fiecare editie in parte. Cea mai noua rabufnire a celor doi este in Consiliul de Eliminare din aceasta seara de la Survivor Romania in care Jador si Culita isi arunca vorbe grele.

Mai mult, si Zannidache il acuza pe Jador de un comportament urat fata de unii concurenti, precum Georgiana. Culita ii atrage si el atentia ca pana acum Jador s-a certat cu toata lumea, mai putin concurentii noi, respectiv Sebastian Chitosca si Ana Porgras.

Unul din episoadele in care cei doi au avut discutii aprinse a fost in momentul cand au ajuns pe teren si au inceput sa se certe in timpul jocului de Recompensa.

Culiță:" Nu vezi că toți spun o chestie și tu înțelegi altceva. S-a făcut deja strategia. Gata."

Moroșanu:" Băi, tu n-ai fost aici când am făcut strategia. Vorbim degeaba! Iar începi să vorbești..."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador:"  Da, mă, vorbesc!" (se răstește la Moroșanu)

Moroșanu:" Nu mai vorbi, că ne iei toată energia!"

Culiță:" Nu e ok ce faci! Atunci mă enervez și eu și plecăm toți acasă! Deja nu mai am niciun chef să joc! De astăzi cu mine nu mai ai ce vorbi!" 

Bogdan Mocanu, mesaj dur dupa ce Jador si Culita Sterp au fost criticati aspru pentru rabufnirile de la Survivor Romania 2021

Citeste si: S-a rupt lantul de iubire intre Jador si Bogdan Mocanu?: "Te sparg in bataie..." Mesajul cantaretului pentru Faimosul de la Survivor Romania 2021

Foarte bun prieten atat cu Jador cat si cu Culita, Bogdan Mocanu a rabufnit si a vrut sa puna capat speculatiilor cum ca cei doi au terminat prietenia definitiv si a declarat ca cei care nu ii cunosc pe Jador si Culita sa nu se mai bage pentru ca este o simpla cearta ca in familie, ceea ce e diferit fata de certurile de zi cu zi este faptul ca foamea, lipsa somnului si frigul au pus stapanire pe ei si este normal sa reactioneze asa, insa nu este nimic grav intre cei doi. "Nu va mai bagati intre Jador si Culita. Tocmai pentru ca sunt buni prieteni isi permit unul altuia unele chestii. Culita il iubeste pe Jador si viceversa. Numai eu stiu de cate ori ne-am umplut frigiderul unul altuia, insa noi ne permitem pentru ca suntem o familie. Oricine altcineva din exterior raspunde pentru astfel de vorbe."

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.