Bogdan Mocanu arunca bomba: "Tin sa va anunt ca mi-am gasit, in sfarsit, dragostea, in casa Puterea Dragostei"

Autor: L.S.
Actualizat: 03 sep 2020, 23:35

Marea Finala Puterea Dragostei se apropie cu pasi repezi, insa dragostea nu se grabeste niciodata. Bogdan Mocanu sustine ca si-a gasit si el aleasa, chiar in casa dragostei.

" Tin sa va anunt ca mi-am gasit, in sfarsit, dragostea, in casa Puterea Dragostei. E lesinata dupa mine fata asta", a spus Bogdan Mocanu, intr-un insta story recent, dupa ce Bianca l-a surprins stand de vorba cu Cerasela.

Bogdan Mocanu este printre concurentii favoriti ai publicului Puterea Dragostei, cu sanse foarte mari sa castige Marea Finala. Dupa esecuri repetate in dragoste, Mocanu se pare ca si-a gasit perechea, pe ultima suta de metri.

Bogdan si Cerasela erau la o discutie foarte intima, pe o canapea, in culisele Puterea Dragostei, iar Mocanu povestea de zor, cate in luna si in stele, total absent din realitate, absorbit de "farmecele" Ceraselei. Bianca a fost curioasa despre ce fac baietii, asa ca s-a dus catre cabina colegilor si l-a surprins pe Bogdan Mocanu.

Iata cum l-a surprins Bianca pe Mocanu:

Evident, prins in fapt, Bogdan a recunoscut tot si si-a asumat "relatia". Ca sa nu mai existe speculatii, Mocanu a luat telefonul si a spus tot, intr-un insta story, astfel incat toata lumea sa vada si sa stie de la el.

"Tin sa va anunt ca mi-am gasit, in sfarsit, dragostea, in casa Puterea Dragostei. E lesinata dupa mine fata asta", a spus Bogdan Mocanu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dar cine este Cerasela? 

Cerasela este nimeni alta decat manechinul preferat al baietilor din casa dragostei, cu care cam toti au avut cate o poveste, mai mult sau mai putin adevarata pentru ca Cerasela este din plastic.

Citeste si: Bea apa calda cu lamaie, pe stomacul gol, si vei fi mai...! Mitul spulberat de specialisti

Citeste si: CNAS, anunt important! S-a spus ca se reduc finantele pentru bolnavii si afectiuni cardiovasculare

Citeste si: BAC 2019. Elevi arestati si amenintari din partea profesorilor. Protest cu scandal

 

 

Taguri: