Bogdan Mocanu de la "Puterea dragostei", transformare fizica uluitoare! Iata cum arata concurentul in urma cu sapte ani, pana sa inceapa sa practice culturism! 

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(7)

Bogdan Mocanu s-a remarcat inca de la inceput cu trupul sau, care reflecta mult timp petrecut in sala de fitness.

Desi a fost la un moment dat protagonistul unui episod scurt de tensiuni in casa "Puterea dragostei" impotriva lui Alex, Bogdan Mocanu ramane totusi unul dintre cei mai echilibrati concurenti din casa baietilor, deoarece nu starneste conflicte si este destul de rezervat si in privinta fetelor, pe care mai intai isi doreste sa le cunoasca pe toate, asa cum a declarat inca de la intrarea in emisiune si abia apoi sa decida daca va forma sau nu un cuplu cu cea mai potrivita.

Inca de la intrarea sa in casa "Puterea dragostei", Bogdan a recunscut ca l-au atras Mary si Bianca. Acesta a incercat sa se orienteze spre Mary, pe care si-a dorit sa o cunoasca mai bine, invitand-o la intalniri in camera rosie. Mai mult decat atat cei doi au ajuns chiar sa se sarute pasional, lasandu-se purtati de primii fiori ai iubirii.

Bogdan a atras atentia fetelor inca de la intrarea in emisiune, datorita trupului sau extrem de bine lucrat la sala de fitness. Acesta a marturisit tuturor faptul ca aspectul lui fizic se datoreaza sportului pe care il practica inca de la varsta majoratului.

Tanarul practica de multi ani culturism si a ajuns sa castige multe trofee, in urma antrenamentelor intense si a unei ambitii de fier.


Bogdan nu s-a ferit sa posteze imagini inedite de la marile competitii la care a participat de-a lungul timpului, in cadrul carora a castigat multe trofee, de care este foarte mandru.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan este mandru de performantele sale si nu a ezitat sa publice imagini chiar si cu aspectul lui fizic ineinte de a incepe sa practice fitness si culturism.


"Dupa multi ani de munca am decis sa postez evolutia mea. In 7 ani de frecventat sala de forta, am experimentat zeci de tipuri de antrenament, am incercat sa adaptez sute de diete la "problema mea" si am trecut prin aproape toate greselile tipice ale acestui sport.
Dupa toate acestea, cand aud pe cineva spunand: "s a umflat peste noapte" sunt motivat sa continui sa reusesc, sa darâm stereotipuri.
Daca vrei sa reusesti si tu, te astept sa lucram impreuna la un program alimentar si de antrenament, concentrat pe scopul tau.", a scris Bogdan pe contul lui de socializare.