Bogdan Mocanu, decizie radicală după ce Andra Voloș a intrat în casa Puterea Dragostei: "Mi-am făcut bagajul și..." Unde a plecat?

Autor: Amalia Georgescu
Bogdan Mocanu, fost concurent la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Se pare că întâmplările din ultimele zile l-au afectat destul de mult pe Bogdan Mocanu, astfel că, pe ultima sută de metri, acesta a luat o decizie radicală. Unde a ales să plece la o oră târzie din noapte?

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au despărțit din nou, spre dezamăgirea celor care sperau să îi vadă împreună pentru o lungă perioadă de timp. Nu este clar dacă despărțirea este una definitivă, însă fostul concurent de la Puterea Dragostei nu a ezitat să spună că este foarte dezamăgit de fosta lui iubită.

Ce a făcut Bogdan Mocanu la scurt timp după ce Andra Voloș a ajuns în Turcia?

Deși părea că lucrurile s-au lămurit între Bogdan Mocanu și Andra Voloș, se pare că nu a fost deloc așa, astfel că cei doi au ajuns din nou să se separe. De această dată, ea și-a făcut bagajele și a plecat în Turcia, a intrat în casa Puterea Dragostei și nu este clar cât va rămâne aici sau dacă a venit pentru a întâlni dragostea adevărată.

Cu toate acestea, un lucru este cert, Bogdan Mocanu a fost foarte afectat de decizia luată de Andra Voloș, dezvăluind că aceasta i-ar fi jurat că nu va face acest lucru.

Citeste si: E oficial! Andra Voloș s-a întors la Puterea Dragostei fără Bogdan Mocanu! Primele imagini din casă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Având în vedere tot ceea ce s-a întâmplat recent în viața lui, fostul concurent de la Puterea Dragostei a simțit că are nevoie de un moment de pauză ca să își pună ordine în gânduri. Astfel, și-a făcut rapid bagajele și, la o oră târzie din noapte, acesta a luat decizia de a pleca la munte. A făcut anunțul pe contul său personal de instagram, dezvăluind că își dorește să scape de tot stresul din ultima perioadă.

Citeste si: Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au întâlnit în România. Primul lucru pe care i l-a spus după ce a revăzut-o: "Trebuie să îmi iau ordin de restricție împotriva ei."

"A început ca o glumă, dar să știți că eu mi-am făcut bagajul și pe la ora 1 o să ajung în Brașov. Vreau să uit de stresul ăsta din București, nu mai vreau să aud.

Aștept mesaje cu cazări drăguțe din Brașov. Sper să mă mai ia cineva la ora 1, dar asta e. Doamne ajută!", a spus Bogdan Mocanu pe instagram.

Citeste si: Andra Volos, detalii despre întoarcerea în casa Puterea Dragostei! Ce a făcut-o pe fosta concurentă să revină

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.