Bogdan Mocanu, declarație surprinzătoare despre Bianca Comănici „Te iau de nevastă”. Cât de bine se cunosc cei doi

Author: Diana Bostan
Actualizat: 07 aug 2023, 15:45

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu

Sursa: Instagram- Bianca Comănici/ Bogdan Mocanu

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu au venit cu o nouă rundă de provocări în cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei”. Cei doi au vrut să afle cât de bine se cunosc unul pe celălalt, însă declarația făcută de Bogdan a lăsat-o pe Bianca fără cuvinte.

Bogdan și Bianca s-au supus unui test al prieteniei. Cei doi au pregătit o rundă de întrebări pentru a afla cât de bine se cunosc unul pe celălalt. Bianca i-a promis lui Bogdan un pupic în cazul în care va răspunde corect.

A sosit momentul adevărului pentru Bogdan Mocanu și Bianca Comănici

Bianca a fost dezamăgită de faptul că Bogdan nu știe prea multe despre familia ei, după ce acesta a răspuns greșit la întrebarea legată de surorile și frații Biancăi.

Bogdan Mocanu a răspuns că Bianca are trei surori și un frate, însă răspunsul a fost greșit.

Citește și: Yamato Zaharia, dezvăluiri incendiare despre relația cu Ema Karter: „Am înșelat-o, o înșelam în fiecare zi” Pe cine a pus ochii campionul mondial la Kempo

În timpul jocului, Bogdan Mocanu a recunoscut că există un aspect al feței sale ce nu-i place.

Acesta susține că nu are fața egală, în timp ce Bianca a fost de părere că nu-i place nasul.

Citește și: Prima imagine postată de Bianca Comănici alături de iubitul ei: „Părăsesc țara pentru iubitul meu”. Fosta concurentă „Puterea Dragostei” a dat vestea neașteptată

Bianca Comănici i-a făcut o mărturisire lui Bogdan Mocanu legată de preferințele muzicale.

Spre surprinderea lui Bogdan, Bianca Comănici este o fană a muzicii pop, iar acum ascultă foarte multă muzică albaneză.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bogdan Mocanu i-a spus Biancăi Comănici că o va lua de nevastă

Bianca Comănici a trebuit să răspundă corect la o întrebare esențială pusă de Bogdan Mocanu, și anume pe ce dată este născut acesta.

„ Pe ce dată sunt născut? Dacă știe o iau de nevastă”, a spus Bogdan Mocanu. Spre surprinderea acestuia, Bianca a răspuns corect referitor la ziua și luna nașterii, dar a greșit anul.

Citește și: „Dumnezeu să te ierte!” Cum a reacționat Jador când a văzut ce s-a scris despre el! Reacția incredibilă a artistului

Bogdan Mocanu nu a reușit să ghicească ce animal și-ar fi dorit să fie Bianca Comănici, însă colegul ei a răspuns corect la întrebarea legată de zodii.

Pe Bianca Comănici o enervează faptul că Bogdan Mocanu nu este un bărbat asumat în opinia ei, iar lui Bogdan îi place la Bianca faptul că este inteligentă și că se înțeleg din priviri.

Citește și: Bogdan Mocanu, enervat de iubita lui Jador: „Vreau și eu o gagică” Ce s-a întâmplat între cei doi buni prieteni

Bogdan Mocanu și Bianca Comănici se cunosc din perioada în care erau concurenți ai emisiunii „Puterea Dragostei”, iar de atunci au ajuns să se cunoască destul de bine ca și amici. Cei doi au recunoscut că au avut și momente în care s-au certat, însă prietenia lor rezistă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.