Bogdan Mocanu, declarație surprinzătoare pentru Bianca Comănici: „Te iubesc”. Cum a reacționat frumoasa brunetă

Author: Diana Bostan
Actualizat: 31 iul 2023, 10:01

Bogdan Mocanu și Bianca Comănici

Sursa: Facebook- Bianca Maria Comănici/ Bogdan Mocanu

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu au avut parte de o nouă provocare în cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei”. Cei doi și-au testat abilitatea de a citi pe buze, astfel că unul dintre ei trebuia să citească ce scrie pe un bilețel, iar celălat trebuia să ghicească cuvântul în timp ce asculta muzică la căști.

Încercarea de a ghici cuvintele a fost o adevărată provocare și a stârnit amuzamentul celor doi moderatori. Bogdan Mocanu a fost cel care a câștigat detașat prima rundă.

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu s-au întrecut în proba cititului pe buze

Bogdan a fost primul, astfel că acesta a trebuit să citească pe buze cuvintele rostite de Bianca Comănici, mai exact „Stomatologul meu are un cabinet aflat într-un zgârâie-nori și când mă anesteziază mi se pare că văd marea.” 

Bogdan a fost foarte aproape de forma corectă, fiind și cel care a câștigat prima rundă.

Citește și: Bogdan Mocanu a câștigat meciul RXF! Artistul l-a învins pe Vicenzo Final Boss în doar 30 de secunde

Bianca a încercat să pronunțe cât mai bine cuvintele, astfel încât lui Bogdan să-i fie cât mai ușor. Bogdan a rămas plăcut surprins când Bianca Comănici i-a citit pe buze „vreau să mă distrez cu tine”. Bianca s-a lăsat dusă de val și de melodie,

uitând de faptul că trebuie să citească pe buzele lui Bogdan.

Citește și: Exclusiv! Ema Karter și Bogdan Mocanu, pentru prima dată împreună la o emisiune: "Este un bărbat atent, nu are figuri!"

Bogdan Mocanu a făcut o declarație surprinzătoare în timpul ultimei runde și i-a spus Biancăi Comănici „Te iubesc”.  Nici Bianca și nici Bogdan nu au reușit să ghicească integral propozițiile, însă jocul a fost unul distractiv.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bianca Comănici a fost surprinsă până la lacrimi de Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu a surprins-o pe Bianca Comănici cu un buchet uriaș de flori, de ziua ei, gest ce a emoționat-o până la lacrimi. Bogdan se afla în Anglia în acea perioadă, însă nu a uitat de ziua bunei sale prietene.

Citește și: Bianca Comănici și-a pus fanii pe jar! Bruneta este într-o relație?! Detaliul care a dat-o de gol: "Pentru bebe"

„La mulți ani, Bibișorul meu scump! Vreau să-ți urez un la mulți ani călduros! Te pup și te salut de aici din Anglia. De abia aștept să vin acasă și să ne vedem.

Încă o dată la mulți ani și te iubesc!”

Citește și: Exclusiv! Bianca Comănici s-a întors în Istanbul, însă a fost oprită la vamă: "Aveam grețuri, mă durea capul, mi-au zis că e o problemă"

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu au o relație strânsă de prietenie, iar totul a început în perioada în care erau concurenți în cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei”.

Deși se simpatizau, Bianca și Bogdan nu au încercat niciodată să fie mai mult decât prieteni.