Bogdan Mocanu, detalii despre noua iubită. Cine i-a furat inima fostului concurent de la Puterea Dragostei?

Autor: Elena Padure
Actualizat: 28 ian 2021, 12:43
Cine este noua iubita a Bogdan Mocanu

Artistul Bogdan Mocanu a intrat într-o nouă relaţie. Iubita lui este cu 7 ani mai în vârstă.

Nu a trecut mult timp de la despărţirea de  Andra Volos, și  Bogdan Mocanu este din nou îndrăgostit.  Iată ce detalii a dat artistul despre noua lui iubită.

Bogdan Mocanu are o nouă iubită

Unul dintre cei mai apreciați artiști din showbiz-ul românesc, Bogdan Mocanu  a început o nouă relaţie. 

Deşi fostul concurent de la Puterea Dragostei își ține fanii la curent cu toate momentele importante din viața lui, de această dată nu a dormit să dea prea multe informații.

El a făcut, însă, câteva menționări în legătură cu noua iubită. Bogdan Mocanu nu a vrut, însă, să spună explicit cine este femeia care i-a furat inima.

”Este brunetă, este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, dar nu contează. Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt, ne consumăm reciproc și e foarte mișto. Este cunoscută, nu neapărat artistă, dar nu vreau să spun cu ce se ocupă.

Pe Instagram am văzut-o pentru prima oară. Am făcut sărbătorile împreună. Și Crăciunul și Revelionul și tot. Suntem nedespărțiți de o lună. A vorbit la telefon cu mama și și eu am vorbit cu părinții ei.”
, a declarat Bogdan Mocanu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Mocanu a dorit să îşi ţină relaţia departe de ochii publicului, cum a făcut până acum, însă a oferit fanilor câteva informații relevante. El a declarat că noua iubită este cu șapte ani mai mare decât el, dar acest lucru nu este un impediment. Fanii cântăreţului sunt entuiasmaţi să afle şi numele frumoasei brunete, în viitorul apropiat.

Citeste si: Bogdan Mocanu iubeste din nou? Iata ce marturisire uluitoare a facut fostul concurent de la "Puterea dragostei"!

”S-a terminat de mult relația cu Andra. S-a terminat și perioada aia de doliu cum ar veni, doliu sufletesc. Am suferit, pentru că după ce ne-am despărțit tot apăreau noutăți și eram așa dezamăgit zilnic, până când a început să nu mă mai deranjeze și în sfârșit am reușit să-mi deschid inima. Nu am lăsat nimic, s-a întâmplat pur și simplu, iar asta face să fie foarte intens.

Nu ne-am mutat împreună, dar petrecem foarte mult timp împreună. ”, a mai spus Bogdan Mocanu.

Citeste si: S-a rupt lantul de iubire intre Jador si Bogdan Mocanu?: "Te sparg in bataie..." Mesajul cantaretului pentru Faimosul de la Survivor Romania 2021