Bogdan Mocanu, enervat de iubita lui Jador: „Vreau și eu o gagică” Ce s-a întâmplat între cei doi buni prieteni

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 04 mai 2024, 00:55

Jador vorbește cu Alexandra Dobia

Sursa: Instagram-Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu și Jador au o prieteni frumoasă, însă între cei doi mai există și mici neînțelegeri. Cei doi au ieșit la masă, însă Bogdan Mocanu a izbucnit în momentul în care Jador a fost sunat de iubita lui.

Jador se află într-o relație cu Alexandra Dobia, însă acest lucru nu este tocmai pe placul prietenului său. Acesta s-a arătat deranjat de faptul că iubita lui Jador i-a întrerupt din discuție cu apelul său.

Bogdan Mocanu este în căutarea unei noi partenere

Simpaticul burlac a mărturisit că nu mai suportă ca Jador să vorbească la telefon cu iubita lui în timp ce ies în oraș.

Bogdan s-a arătat deranjat de faptul că manelistul nu-i acordă atenție și a dat vina pe iubita acestuia.

Citește și: „Știe lumea că l-a vorbit urât pe Jador. Îi plătea și chiria”. Despre cine este vorba, de fapt, în „Șarpelo”, piesa lansată de Jador! El este cel care l-a trădat pe artist

Ajuns la capătul răbdării, Bogdan a anunțat pe contul său de Instagram că-și dorește o iubită: „Vreau și eu o gagică să mă țină de vorbă.

De când am ajuns, vorbește încontinuu cu ea. Eu m-am săturat să venim la masă să mâncăm și el să stea la telefon”
, s-a plâns Bogdan Mocanu pe contul său de Instagram.

Citește și: Iasmina Halas, adevărul despre cearta cu Jador: „A spus să nu-mi fac reclamă pe spatele lui”. De la ce a pornit totul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși este mereu înconjurat de femei frumoase, Bogdan Mocanu este tot singur. Bogdan a fost într-o relație scurtă și controversată cu starleta Ema Karter, iar de atunci este singur. „Toate gagicile să-mi scrie sau să mă sune pe video”, a mai spus Bogdan.

Bogdan Mocanu își contruiește casa visurilor sale

În ultimele zile, Bogdan Mocanu a împărtășit fanilor în ce stadiu se află locuința sa.

Bogdan Mocanu a muncit din greu pentru casa visurilor sale și este extrem de mândru ca va fi gata în următoarea perioadă.

Citește și: Bogdan Mocanu și Nikolas Sax, primele reacții după ce Jador a scos piesa Șarpelo: „Mâine o să aflați”

Mocanu le-a dezvăluit fanilor săi cum arată terasa și speră că va fi gata până la sfârșitul verii pentru a se putea bucura de ea.

Bogdan a optat pentru nuanțe de alb și negru și și-a adus chiar și un grătar pe terasă.

Citește și: Bogdan Mocanu, declarație surprinzătoare pentru Bianca Comănici: „Te iubesc”. Cum a reacționat frumoasa brunetă

Bogdan Mocanu a reușit să-și construiască, din banii câștigați din rețelele de socializare, un mini-penthouse de 200.000 de euro, în care ar dori să mai investească 50-60.000

de euro.