Bogdan Mocanu, mesaj pentru Jador: "Frățiorul meu de altă mamă, m-am săturat să..."

Autor: Marina Ionescu
Jador si Bogdan Mocanu Foto(4)
Bogdan Mocanu i-a transmis un mesaj extrem de emoționant prietenului său, Jador.

Bogdan Mocanu i-a transmis un mesaj emoționant lui Jador, prietenul lui cel mai bun!

Bogdan Mocanu a urmărit parcursul lui Jador de la Survivor România, cântărețul transmițându-i un mesaj emoționant bunului său prieten care luptă pentru marele premiu al competiției sportive din Republica Dominicană.

Citeste si: Reacția lui Bogdan Mocanu după ce l-a văzut pe Jador plângând la Survivor România 2021. La un astfel de răspuns nu se aștepta nimeni: „Poate o să învețe să...”

Bogdan Mocanu, mesaj înduioșător pentru Jador

Emisiunea „Puterea Dragostei” a format relații de iubire, viitoare căsnicii, dar și prietenii pe viață. Una dintre cele mai solide prietenii s-a format între Jador și Bogdan Mocanu. Cei doi au rămas prieteni și în afara emisiunii și au colaborat pe plan muzical.

Jador face parte din echipa Faimoșilor de la „Survivor România” și a devenit unul dintre cei mai iubiți concurenți din Republica Dominicană.

De altfel, acesta a și fost votat de public, ca fiind cel mai iubit din echipa lui.

Citeste si: Jador nu il va ierta niciodata pe Culita Sterp:"E un TRADATOR" Faimosul i-a tocat pe rand pe fiecare din coechipierii lui. Ce dezvaluiri nestiute publicului a facut despre fiecare in parte

Bogdan Mocanu a transmis un mesaj extrem de emoționat pentru Faimos, pe contul său de Instagram:  "M-am săturat să te văd plângând. 

Te iubim și te așteptăm acasă, frățiorul meu de altă mamă!".

Bogdan Mocanu îl urmărește îndeaproape pe Jador la Survivor și speră ca acesta să iasă învingător.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador, declarații emoționante despre Georgiana

Susținătorii lui Jador știu despre povestea de dragoste de neuitat dintre el și Georgiana, tânăra care i-a fost alături pe vremea când acesta nu era celebru.

Deși a călcat strâmb de mai multe ori și i-a greșit, așa cum a recunoscut chiar el în nenumărate rânduri, Georgiana a fost singura persoană care i-a rămas aproape. 

Faimosul de la Survivor România 2021 regretă că nu este împreună cu tânăra care l-a făcut fericit o lungă perioadă din viața lui.

Citeste si: Ce studii are, de fapt, Georgiana Elisei, fosta iubită a lui Jador? Nimeni nu se aștepta la asta!

"Eu am fugit foarte mult de subiectul însurătoare pentru că eu nu prea am încredere în femei pentru că, sincer să fiu, până la

vârsta asta am întâlnit foarte multe fete care nu rezonau deloc cu mine. Eu, această fată am pus-o, din păcate, în aceeași oală cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut până acum.(...) O iubesc enorm pe fata asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii și să le ofere copiilor noștri o educație. Îmi doresc foarte mult ca ea să fie mama copiilor mei.

Am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit. O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla."  ,   a spus Jador duminică, de Ziua Îndrăgostiților.

Georgiana, scrisoare pentru Jador

" Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă și de modul în care te descurci în competiție.  Sper să rămâi același om bun pe care l-am cunoscut.

Citeste si: Mesajul ei l-a făcut pe Jador să urle de durere! Ce i-a transmis fosta iubită Faimosului de la Survivor România 2021: „Logodite pentru totdeauna...”

Știm amândoi care e situația dintre noi și în ce relații am rămas. Când ai plecat la Survivor, dar de acolodin toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeuana. Ai grijă de tine și să rămâi acolo cât poți rezista. Te îmbrățișez, prietena ta de suflet", i-a transmis Georgiana lui Jador de la Faimoși. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.