Bogdan Mocanu, probleme cu legea! Suma uriașă pe care artistul o datorează oamenilor legii „Eu și vecinii mei nu ne sincronizăm programul”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 11 iun 2024, 03:40

Bogdan Mocanu are probleme cu legea din cauza vecinilor.

Sursa: Instagram- Bogdan Mocanu Official

Artistul Bogdan Mocanu a strâns amenzi de peste 12.000 de lei. Deși nu este o persoană conflictuală, Bogdan are probleme cu legea din cauza vecinilor. Cum s-a întâmplat totul?

Bogdan Mocanu are probleme cu legea, fiind reclamat în nenumărate rânduri de către vecini. Acesta caută o modalitate pentru ca suma acumulată să nu crească.

Bogdan Mocanu a strâns amenzi de peste 12.000 de lei

De când s-a mutat în noua casa, un apartament în valoare de 250.000 de euro, Bogdan Mocanu are parte de probleme cu vecinii. Acesta s-a trezit cu plângeri la poliție din cauza zgomotului, însă artistul neagă acest lucru.

Citește și: Bogdan Mocanu, scos din minți de Bianca Comănici „Ai greșit” Ce s-a întâmplat între cei doi

Bogdan Mocanu a dezvăluit faptul că s-a trezit cu zece polițiști în casă, în urma unei plângeri făcute de un vecin. În tot acest timp, Bogdan Mocanu afirmă că își întindea rufele proaspăt spălate.

Citește și: „S-a umplut paharul la amândoi”. Bogdan Mocanu rupe tăcerea! Adevăratul motiv pentru care Jador și Alexandra s-au despărțit

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Unul dintre vecini a făcut rost de numărul meu de telefon și mai vorbim prin mesaje. Este un fel de intermediar între mine și poliție. Dacă are chef îmi scrie să dau muzica mai încet, dacă nu, cheamă direct poliția. Săptămâna aceasta m-am întâlnit de trei ori cu domnii polițiști. Nu exista nici un polițist de la secția 16, care să nu mă cunoască, să ma cunoască personal.

S-au obișnuit cu mine, s-au obișnuit și cu abuzurile vecinilor, și spun acest lucru pentru că la ultimele 10 vizite, nu au găsit niciodată muzica tare”, a povestit Bogdan Mocanu pentru spynews.ro.

Bogdan Mocanu caută soluții pentru a scăpa de problemele cu vecinii

Artistul susține că nu a fost bine primit de către vecini încă de la început, deși acesta nu ar fi făcut nimic care să-i deranjeze atât de tare.

Citește și: Yamato Zaharia a recunoscut! Cu cine a înșelat-o pe Ema Karter: „S-au adunat foarte multe certuri și am început s-o înșel”

Bogdan Mocanu caută soluții pentru a rezolva problema și pentru a nu mai primi amenzi, acesta având deja sancțiuni cu o valoare totală de 12.000 de lei. Artistul s-a gândit chiar să se mute, fiind interesat de o casă pe pământ.

Ba din contră, Bogdan Mocanu susține că și alți vecini folosesc bormașina la ore nepotrivite, însă el s-a arătat înțelegător în această privință și-și dorește ca el să fie înțeles la rândul său.

Citește și: Bogdan Mocanu, declarație surprinzătoare despre Bianca Comănici „Te iau de nevastă”. Cât de bine se cunosc cei doi

„În ritmul acesta cred că am să îi rog pe vecinii mei să îmi plătească întreținerea, o să-mi mai iau un job pentru a putea să îmi plătesc amenzile.

Nu consider că deranjez așa mult pe cineva, încât să se facă abuzul acesta. Am încercat să discut cu ei, există un grup de WhatsApp al blocului, atunci când am încercat să intru pe acesta, am văzut numele meu menționat de vreo 20 de ori, iar în fiecare mesaj erau înjurături. Eu nu am nervii necesari să stau să asist la așa ceva. Și am spus, dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau. ", a mai spus Bogdan Mocanu.