Bogdan Mocanu rateaza MAREA FINALA de la "Puterea Dragostei"? A facut o mare greseala

Autor: L.S.
Actualizat: 04 sep 2020, 07:25

Bogdan Mocanu, emotii uriase, dupa ce a pierdut dovada ca a platit o amenda in Turcia. Ce s-a intamplat la aeroport, unde trebuia sa prezinte actele?

Jador si Mocanu au mers impreuna la aeroport, ca sa se intoarca in Turcia, la emisiunea "Puterea Dragostei". Din nefericire, Bogdan Mocanu a pierdut dovada platii unei amenzi, fapt nepermis la trecerea granitei, unde documentul trebuie prezentat.

Cei doi concurenti au fost speriati la gandul ca vor dormi pe bancile din aeroport sau ca vor intra pe mana autoritatilor din Turcia, insa au fost nevoiti sa incerce sa urce in avion.

Baietii erau deja in intarziere la studiourile de filmare, iar tensiunea era cu atat mai mare pentru ca nu stiau daca ii va astepta cineva din echipa "Puterea Dragostei", care sa le justifice prezenta si sa ii ajute cu actele.

" Bogdan Mocanu s-ar putea sa nu mai poata sa intre in Turcia. Sa vedem ce va fi, daca ii da drumul. Sigur vor fi complicatii! Sa vedem cum stat treaba, sa vedem daca ne asteapta acolo cei de la emisiune, responsabilii, sa vada care, cum si daca intra Bogdan in tara", a spus Jador

cu emotii, intr-un vlog.

" Ce o sa faci daca nu mai poti intra in casa dragostei?", l-a intrebat Jador pe Mocanu." O sa incerc sa rezolv. Dau niste telefoane... ma culc acolo, pe bancile din aeroport. Asta este!", a raspuns Mocanu resemnat.

"S-ar putrea sa nu te mai vedem la Puterea Dragostei. Suntem intre tari acum."

, a mai spus Jador.

Concurentii si-au luat inima in dinti si au mers la controlul vamal, cu frica in san. Din fericire, autoritatile de la aeroport i-au dat drum liber lui Mocanu. Cand s-a vazut trecut, Bogdan a explodat de bucurie si a recunoscut ca a avut emotii mari.

" Nu scapati asa usor de mine, manjilor.

Nu mai pot de bucurie!", a spus Mocanu fericit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi au ajuns cu intarziere de cateva ore la studiourile "Puterea Dragostei", baietii au fost multumiti ca au putut sa intre in Turcia si sa ia parte la marea finala, peste cateva zile.

Seara, Jador si Mocanu s-au intors in camera de hotel, bucurosi ca totul a revenit la normal.

Citeste si: Dezvaluire uriasa: Ilie Nastase a lasa-o insarcinata! "Eu eram divortat si s-a legat"

Citeste si: Iubita lui Radu Mazăre a facut declarații explozive despre nunta anului la Rahova: "Pot sa-mi vad de treaba mea in continuarea"

Citeste si: Puterea Dragostei- Raluca si iubitul se saruta in public. Oare ce zice Ricardo la vederea IMAGINILOR

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.