Bogdan Mocanu s-a căsătorit în secret?! Ce l-a dat de gol pe fostul concurent de la Puterea Dragostei

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 24 iul 2022, 23:10
Bogdan Mocanu s-a casatorit?
Sursa: Instagram

Bogdan Mocanu s-a căsătorit? Aceasta este întrebarea care îi macină pe fanii fostului concurent de la Puterea Dragostei. Ce l-a dat de gol pe artist?

Bogdan Mocanu a participat seara trecută la o pertrecere, iar afirmațiile făcute de Florin Salam în urma unor dedicații i-a dus pe fani cu gândul că tânărul s-a însurat cu misteriosa brunetă, cu care se iubește de câteva luni.

Bogdan Mocanu s-a căsătorit pe ascuns?

Fostul concurent de la Puterea Dragostei și bruneta misterioasă au împlinit recent cinci luni de când povestea lor de dragoste a început.

Noaptea trecută, Bogdan Mocanu a participat la o petrecere, unde Florin Salam a fost invitat special. La un moment dat, tânărul a mers la faimosul cântăreț și i-a cerut o dedicație pentru partenera sa. Bogdan Mocanu nu s-a uitat la bani, iar prețul dedicației a fost unul pe măsură, semn că banii nu contează când are alături femeia lângă care și-a găsit liniștea.

“Pentru nevasta lui Mocanu, care l-a făcut un om mai bun.

20 de milioane de la Mocanu pentru nevasta lui”
, a spus Florin Salam în timp ce Bogdan Mocanu număra bancnotele.

Apelativul pe care Florin Salam l-a folosit pentru partenera lui Bogdan Mocanu, i-a dus pe fani cu gândul că fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a căsătorit cu bruneta misterioasă, care l-a cucerit în ultimele luni.

Citeste si: Bogdan Mocanu, atac dur la adresa unui concurent de la Survivor România 2021: „Nu are niciun talent...”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Toată această șcenă a fost filmată, iar ulterior, artistul a urcat-o pe Instagram însoțită de un mesaj pe măsură.

“Nu m-am uitat la alta, dar dor tot îmi este”, “My one and only (n.r.: A mea și singura)”, “Primul gând cu care mă trezesc și ultimul cu care adorm”, “Motivația mea. Te iubesc orice ar fi”, a scris Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu și bruneta misterioasă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. Fostul concurent de la Puterea Dragostei este mai fericit ca niciodată altăuri de femeia care i-a schimbat viața complet în cele cinci luni de relație. Mocanu nu a dezvăluit indentitatea iubitei sale, acesta vrea să-și țină iubita departe de ochii curioșilor. Artistul este hotărât să devină tătic cât mai curând, însă iubita lui nu dă semne că se grbăbește să fie în postura de mămică.

Citeste si: Despărțirea momentului! Bogdan Mocanu și iubita misterioasă și-au spus adio?! Mesajul postat de artist pe rețelele de socializare a trezit semne de întrebare în rândul fanilor

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.