Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubită! Cum a apărut artistul la filmarea videoclipului lui Jador

Autor: Alice Popescu

Bogdan Mocanu a participat la videoclipul lui Jador

Sursa: Captură YouTube

Bogdan Mocanu a venit sa dea o mana de ajutor fratelui sau de cruce, Jador, la filmarile celui mai nou videoclip.

Artistul a stat de vorba cu Bianca Comanici, frumoasa bruneta participând și ea la videoclipul lui Jador alaturi de Berna și alte fete frumoase alese special pentru noul clip al artistului. Bogdan Mocanu a și oferit mai multe detalii despre ce urmează să facă cei doi prieteni, dar a lașat să se înțeleagă că trece prin momente mai puțin plăcute în viața personala.

Citeste si: EXCLUSIV! David, fiul Andreei Mantea, cerință neobișnuită de ziua lui de naștere: "Ai idee cât costă, așa de pe o zi pe alta?!"

Bogdan Mocanu s-a despartit de iubita

Bogdan Mocanu: Sunt foarte multe fete frumoase, dansatoarele sunt frumoase, dar nu stiu vârstă lor. Contează asta. Sunt indisponibil emoțional, deci poate fi oricine. Eu sunt Jador să mă uit după milioane...Am venit aici să fim profesioniști.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca Comanici: "De asta și-a pus ochelari de soare și a stat numai cu ei. 

Citeste si: Bogdan Mocanu și-a sărutat iubita în direct într-un podcast: "Sunt bolnav psihic când iubesc!" Ce a făcut când a fost întrebat de cel mai mare regret al lui

Bogdan Mocanu alaturi de Jador la filmarile unui nou videoclip

Bogdan Mocanu: "Trebuie să stați pe faza să vedeți rezultatul. O safie ceva bomba. Nu stiu daca mai apucam să filmam că s-a dus soarele. Eu sunt aici pentru prietenul meu, încercam să avem o energie pozitiva. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt aici și sunt în stare să îl ajut. Asta este cel mai important. Sănătate la țoață lumea și trăiți că și când e ultima zi! Eu am lașat muncitorii, am fost și cu mana.

Acum îi dau peste nas că a zis că prietenii lui nu sunt lângă el, a dezvăluit Bogdan Mocanu pentru canalul de youtube  wownews.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.