Bogdan Mocanu s-a îndrăgostit? Fostul concurent de la Puterea Dragostei, dezvăluiri incendiare: „Îmi place rău, tare de tot. E mult mai mult decât vedeți voi...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 dec 2020, 16:26
Bogdan Mocanu, fost concurent la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Bogdan Mocanu a pus capăt definitiv relației cu Andra Voloș, iar de când a devenit burlac, acesta a ezitat să mai vorbească despre femeile din viața lui. Ce anunț a făcut acum?

Bogdan Mocanu, unul dintre cei mai îndrăgiți foști concurenți de la Puterea Dragostei, a dezvăluit că a fost plăcut impresionat de o fată care se află, în prezent, în casa Puterea Dragostei. S-a îndrăgostit de ea sau îi leagă doar o frumoasă prietenie?

Bogdan Mocanu, dezvăluiri despre relația cu Aya. Ce se întâmplă între cei doi?

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe instagram, Bogdan Mocanu a vorbit, printre altele, despre legătura dintre el și Aya. Concurenta de la Puterea Dragostei pare că l-a impresionat profund

pe Bogdan Mocanu, acesta fiind cucerit de felul ei de a fi. 

Bogdan Mocanu a dezvăluit că o place pe Aya și că, în viața reală, aceasta este complet diferită față de cum se prezintă la tv. Cu toate acestea, fostul concurent de la Puterea Dragostei a dezvăluit că este în continuare singur și că momentan nu își dorește o nouă relație de cuplu, preferând să se bucure de burlăcie și să interacționeze cu mai multe femei, fără să mai fie nevoit să dea explicații.

 

Citeste si: Bogdan Mocanu, luat la rost de fani! "E frumoasa cea care ti-a facut poza?" Raspunsul i-a lasat cu gura cascata pe toti

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Îmi place rău, tare de tot. E foarte drăguță și e mult mai mult decât vedeți voi la televizor, ea ca femeie.”, a spus Bogdan Mocanu. 

Întrebat dacă a uitat-o pe Andra Voloș și dacă există șanse să formeze din nou un cuplu cu ea, Bogdan Mocanu a fost foarte sincer și a spus totul despre legătura pe care o are în prezent cu fosta iubită.

Acesta a precizat că încă nu a uitat-o, dar că este pe punctul de a face acest lucru, astfel că Andra Voloș îi este indiferentă în momentul de față, lucru pe care îl consideră mult mai grav.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a subliniat că, de această dată, despărțirea este una definitivă și că nu se pune problema ca, în viitor, el și Andra Voloș să mai formeze un cuplu. 

Citeste si: Apartamentul lui Bogdan Mocanu de la "Puterea dragostei", vandalizat de Andra Volos: ”Am înnebunit de nervi. Nu-ți bate joc!"

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.