Bogdan Mocanu S.O.S! Mesaj disperat transmis de concurentul de la Puterea Dragostei

Autor: L.S.
Actualizat: 02 sep 2020, 22:45

Bogdan Mocanu sare in ajutorul unui tanar de doar 18 ani care are mare nevoie de sange.

Bogdan Mocanu a publicat un mesaj disperat, prin care indeamna lumea sa meraga sa doneze sange pentru Darius Bala. Tanarul, in varsta de doar 18 ani, are mare nevoie de sange, iar medicii se lupta pentru viata lui.

Concurentul de la Puterea Dragostei, Bogdan Mocanu, a transmis un S.O.S seara trecuta, prin intermediul retelelor de socializare. Iata mesajul:

Tanarul din Oradea se zbate intre viata si moarte! Tu il poti salva!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Sar primele scantei in casa baietilor! "Tu ai venit aici pentru reclama! Iata care dintre concurenti se revolta impotriva lui Jador si ce reactii se starnesc, MAINE, intr-o editie incendira "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Bianca le invata pe noile concurente secretele "Puterii dragostei"! Iata ce dezvaluiri i-a facut Ellei despre Jador!

Citeste si: Catalin Cazacu, prezentatorul emisiunii "Cash Taxi", a vazut moartea cu ochii, sambata, in timpul unui antrenament inainte de cursa de calificari din Campionatul National MotoRC  

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.