Bogdan Mocanu, schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum fostul concurent de la "Puterea dragostei"!

Author: D.I.
Foto(7)

Bogdan Mocanu a fost unul dintre concurentii care au facut furori printre fetele din casa "Puterea dragostei", inca din primul sezon al emisiunii.

Carismaticul Bogdan Mocanu s-a orientat initial catre Mary, pe care si-a dorit sa o cunoasca mai bine, invitand-o la intalniri in camera rosie. Ulterior s-a reorientat catre Roxana, care a inceput sa ii atraga atentia, dupa ce aceasta s-a despartit de Andy. 

Bogdan Mocanu a atras atentia fetelor inca de la intrarea in emisiune, datorita trupului sau extrem de bine lucrat la sala de fitness. Acesta a marturisit tuturor faptul ca aspectul lui fizic se datoreaza sportului pe care il practica inca de la varsta majoratului.

Bogdan nu s-a ferit sa posteze imagini inedite de la marile competitii la care a participat de-a lungul timpului, in cadrul carora a castigat multe trofee, de care este foarte mandru.

Bogdan Mocanu a revenit in casa "Puterea dragostei" si in sezonul doi al show-ului matrimonial, mai hotarat ca oricand sa isi gaseasca perechea potrivita. Acesta a incerca sa formeze un cuplu cu Bia, insa nu au reusit sa se apropie si sa puna bazele unei relatii.

Si in cele din urma, a fost cucerit iremediabil de Andra Volos, care l-a fascinat cu frumusetea ei rapitoare si au format unul dintre cele mai solide si reusite cupluri de la "Puterea dragostei".

La finalul anului trecut, Mocanu si Andra au decis de comun acord sa plece din emisiune, pentru a-si trai povestea de iubire fara reguli si restrictii, in afara casei "Puterea dragostei" si se pare ca acest lucru le-a priit din plin, deoarece relatia lor parea ca infloreste constant si ca se iubesc din ce in ce mai mult.

Insa recent a izbucnit un scandal, dupa ce s-a vehiculat ca Mocanu ar avut o aventura cu Bia, fosta concurenta la "Puterea dragostei". Mai mult decat atat, se pare ca Bia a facut publice mesajele dintre ea si Bogdan. Totul a culminat cu despartirea celor doi indragostiti, in ciuda momentelor frumoase petrecute impreuna in ultimele luni.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Ce are de gand sa faca Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, pentru a depasi dureroasa despartire! Iata ce marturisire neasteptata a facut blondina!

Citeste si: Ligi, pusă la zid de prietenii de pe instagram: "Câtă ipocrizie, du-te acasă că..."

Se pare ca cei doi indragostiti, Andra si Mocanu, au reusit sa depaseasca momentele dificile si au decis sa mai dea o sansa povestii lor de dragoste, in ciuda tuturor piedicilor aparute in calea fericirii lor.

De curand, Bogdan Mocanu a publicat pe contul lui de socializare un scurt filmulet in care a fost surprins la salon, la care a apelat pentru un nou look. Carismaticul tanar si-a schimbat culoarea parului si arata total diferit:
"Vine vara, faceti si voi schimbari de astea majore! Viata e scurta!"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.