Bogdan Mocanu, scos din minți de Bianca Comănici „Ai greșit” Ce s-a întâmplat între cei doi

Author: Diana Bostan
Actualizat: 29 aug 2023, 23:09

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu

Sursa: Instagram- Bianca Comănici/ Bogdan Mocanu

Cei doi prezentatori s-au luat la întrecere în cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei”. Bianca Comănici a reușit să-l enerveze pe Bogdan în timpul unei provocări.

Bogdan Mocanu și Bianca Comănici au avut parte de o nouă provocare. Cei doi s-au întrecut în proverbe exprimate prin emoji.

Bogdan Mocanu a fost enervat de partenera sa de platou

Testul a fost unul extrem de dificil și care i-a dat mari bătăi de cap lui Bogdan Mocanu. Acesta a fost enervat de faptul că Bianca nu arată tăblița în același timp cu el.

„Spuneți-i să arate în același timp cu mine”, a spus Bogdan Mocanu.

Citește și: Simina, adevărul despre împăcarea cu Jador: “El vrea”. Ce se întâmplă între foștii iubiți de la Puterea Dragostei?

Cei doi s-au distrat, însă au și dat totul în încercarea de a câștiga provocarea. Bogdan Mocanu a fost cel care a reușit să ghicească mai multe proverbe, iar premiul a fost un cartof, deși Bogdan susține că drept recompensă va trebuie să pupe fiecare fată de acolo.

Citește și: „S-a umplut paharul la amândoi”. Bogdan Mocanu rupe tăcerea! Adevăratul motiv pentru care Jador și Alexandra s-au despărțit

Bogdan a recunoscut faptul că Bianca a câștigat mai multe probe, însă a și trișat la una dintre ele, primind ajutor din partea fetelor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bogdan Mocanu a vorbit despre despărțirea dintre Jador și Alexandra

Bogdan Mocanu a declarat că, din exterior, Jador și Alexandra aveau o relație perfectă. Totuși, părțile mai puțin plăcute rămâneau în spatele camerelor.

Citește și: Bianca Comănici, mărturisiri în exclusivitate! Bruneta își dorește copii cu noul iubit: „M-a făcut să mă îndrăgostesc de el”

„Erau tot felul de discuții între ei, așa cum este în orice cuplu, însă și răbdarea aceasta…la un moment dat se termină, s-a umplut paharul la amândoi. Nu cred că regretă faptul că s-a afișat cu ea, a făcut ce a simțit. Da, în mediul online păreau foarte fericiți, nu puteau posta de fiecare dată când se certau. Nu este exclus să se împace, Jador suferă pentru că a iubit-o și cred că încă o iubește, dar s-a retras în muncă, este doar în studio, nu este omul care să piardă timpul.

În momentul acesta mai sunt discuții între ei, acelea de sfârșit de relație: să trec să îmi iau hainele”, a declarat Bogdan Mocanu.

Citește și: Bogdan Mocanu, declarație surprinzătoare despre Bianca Comănici „Te iau de nevastă”. Cât de bine se cunosc cei doi

Bogdan Mocanu susține că între cei doi existau mai multe diferențe, cum ar fi vârsta, mediul și concepțiile asupra vieții celor doi nu erau, din păcate, nici măcar similare.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.