Bogdan Mocanu și-a găsit aleasa inimii „E genul meu de om” Cine își face deja planuri de nuntă alături de artist

Author: Laura Macovei
Actualizat: 02 dec 2023, 15:13

Bogdan Mocanu și-a găsit aleasa inimii „E genul meu de om”

Sursa: Bogdan Mocanu Instagram

Bogdan Mocanu pare că și-a găsit aleasa inimii. O frumoasă blondină își face deja planuri de nuntă cu acesta, iar artistul nu pare să se opună. Despre cine este vorba?

Bogdan Mocanu și frumoasa blondină sunt buni prieteni, însă între cei doi pare a fi o relație extrem de apropiată, mai mult decât una de prietenie. Ce spun cei doi în apărarea lor?

Cine este vedeta care a fost cucerită de Bogdan Mocanu

Xonia a fost invitată în cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei”, prezentată de Bianca Comănici și Bogdan Mocanu.

Alături de cântăreț, Xonia a adus clarificări asupra relației lor și a dezvăluit detalii despre proiectul lor recent.

În timpul discuției, artista a dezvăluit că piesa pe care au lansat-o explorează tematica prietenilor cu beneficii, iar atunci când au fost întrebați despre propria lor relație în acest sens, au evitat să confirme sau să infirme.

În timpul emisiunii, cei doi au împărtășit s-au cunoscut, au discutat și contextul în care s-au cunoscut.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Aveam un prieten în comun. Eu nu mai voiam să ajung la ziua lui, deoarece eram supărată, dar până la urmă am mers. Eram acolo, sărbătoream, m-am împrietenit acolo și după a venit Bogdan. Așa ne-am cunoscut.  Bogdan mi-a dat ignore timp de o oră și ceva.

Nu înțelegeam de ce, poate am făcut ceva,” a mărturisit Xonia în emisiune. 

Xonia s-a confruntat cu probleme mari de sănătate

Imediat după participarea la o emisiune de supraviețuire, Xonia s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Vedeta a dezvăluit că suferă și de o boală autoimună, dar nu a vrut să ofere mai multe detalii, cel puțin pentru moment. 

Citește și: Xonia a fost prinsă sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, la volan. Artista nu are voie să conducă pe drumurile din România

„Acum sunt foarte focusată pe carieră pentru că am avut o perioadă în care nu am fost bine cu sănătatea. Acum, pentru că am stăpânit cât de cât sănătatea mea, simt că sunt capabilă să fac anumite lucruri.

Uneori nu ne dăm seama cât de norocoși suntem pentru că avem sănătatea.

Pentru mine e un subiect foarte greu de discutat, pentru că nu am amintiri deloc frumoase. A fost o perioadă foarte grea, dar vreau să fac aceste vlogg-uri pentru a vorbi despre problema mea. Am o boală autoimună și vreau să am o discuție cu oamenii care au trecut prin asta. Nu mai vreau să fie ceva tabu,” a

spus cântăreața.