Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au despărțit definitiv? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a aruncat bomba: "Nu ar trebui să îndrăznească să ridice privirea la mine"

Autor: Amalia Georgescu
Bogdan Mocanu și Andra Voloș, foști concurenți la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Au trăit o frumoasă poveste de dragoste, s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, iar acum se pare că au decis să își spună adio definitiv. Ce anunț a făcut Bogdan Mocanu?

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt la Puterea Dragostei și deși relația lor părea că are toate șansele să reziste   în timp, acest lucru nu s-a întâmplat. Care este legătura dintre cei doi în prezent?

Bogdan Mocanu, hotărât să uite de Andra Voloș? Mai există sau nu șanse de împăcare?

Au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la Puterea Dragostei și chiar dacă relația lor părea una perfectă din exterior, se pare că Bogdan Mocanu și Andra Voloș nu se înțelegeau

atât de bine în realitate.

După o perioadă în care s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, acum, se pare că cei doi au hotărât să își spună adio pentru totdeauna. Invitat în platoul Știrilor Kanal D, Bogdan Mocanu a dezvăluit că el și Andra s-au separat și că nu mai există șanse de împăcare. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Mocanu nu a vrut să dezvăluie adevărate motive pentru care a luat această decizie, însă a ținut să precizeze că el și Andra nu se potrivesc atât de bine pe cât au crezut inițial. Ba mai mult decât atât, fostul concurent de la Puterea Dragostei a sugerat că fosta lui iubită ar fi avut un comportament nepotrivit  și care s-a îndepărtat foarte mult de principiile sale, lucru pe care nu a putut să îl accepte.

"Nepotrivire de caracter, așa e când doi oameni au nevoie de mult mai mult timp să se cunoască și să își dea seama dacă sunt potriviți unul pentru celălalt, iar după atâta timp am ajuns la concluzia că nu e potrivită pentru mine pentru că sunt un om cu principii. Nu vorbim și nici măcar nu cred că ar trebui să îndrăznească să ridice privirea la mine, să dea ochii cu mine prea curând."

, a spus Bogdan Mocanu, într-un interviu pentru Stirile Kanal D .

Bogdan Mocanu nu s-ar ferit să afirme că, de această dată, despărțirea de Andra Voloș este una definitivă și că nu mai există cale de întoarcere.

"De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni! Eu nu o să mă mai întorc pentru că sunt un bărbat cu principii și ea nu o să se mai întoarcă pentru că e conștientă și ea că nu mai are niciun rost.

Sper că e conștientă. Sper să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o. Nu are rost să intrăm în detalii.", a spus Bogdan Mocanu, potrivit spynews.ro .